FOTO: Novi Sad dobio prvu specijalizovanu prodavnicu Eglo dekorativne rasvete

Halogen je otvorio prvu specijalizovanu modernu prodavnicu Eglo dekorativne rasvete u Novom Sadu, u Kisačkoj 11.
U nesvakidašnjem ambijentu, dostupni su ekskluzivni artikli, jedinstvenog austrijskog brenda, što novi salon čini drugačijim od radnje u Vršačkoj 66, u kojoj se prodaje rasveta i elektromaterijal, objašnjava vlasnik Halogena Zoltan Molnar.
 
"Priuštili smo građanima Novog Sada nešto drugačije. Ovo je specijalizovana radnja dekorativne rasvete, austrijskog Eglo brenda. Imamo kompletan program dekorativne rasvete i sijalica, kao i deo elektromaterijala. Sklopili smo ugovor sa Eglom. Svaki za sebe artikal je specifičan, sve je drugačije, sam ambijent radnje je drugačiji od onog u Vršačkoj 66. Tamo imamo preko 13.000 artikala, ovde ih je manje, ali su ekskluzivniji", navodi Molnar.
 
Deo jedinstvenog asortimana u novom salonu pogledajte u galeriji.
 
 
U prvom maloprodajnom objektu Halogena, može se naći veliki izbor dekorativne rasvete za kuću, stan i lokal. Takođe su u ponudi i baštenska rasveta, LED svetleće trake i prateći elektromaterijal, uključujući rezervne delove za belu tehniku.
 
Halogenov dućan uspešno posluje već više od dve decenije, o čemu više na sajtu i fejsbuk stranici.
  • Nebojsa

    23.07.2020 07:02
    Korektno
    Eglo radi veoma dobar izbor dizajn lampi po povoljnim cenama. Ja ih poznajem jos iz Halogenove radnje na Telepu. U maju sam kupio Cortaderas stajacu lampu. Kada sam je instalirao ispostavilo se da jedna sijalica nije radila. Odmah su je promenili bez ikakvog prigovora.
  • Mirko

    24.08.2018 10:05
    Lopovi
    Pazario za 19.500rsd. Jedan deo dao u kešu, a ostalo na čekove. Obećali da će čekovi biti pušteni kad je napisano na njima, a pustili ih odmah i tako me bacili u minus. Jedna od sijalica je crkla nakon mesec dana Kad sam odneo da je zamenim, uz nju sam dao i račun, odbili su da zamene.
    Kratko i jasno - lažovi i lopovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti