Od srede elektronska naplata ulaza na Štrand

Ulaz na Štrand počeće da se naplaćuje u sredu, 17. maja, a novina je ta da će se naplata i kontrola karata od ove sezone obavljati elektronskim putem.
Od srede elektronska naplata ulaza na Štrand
Foto: 021

Za sezonsku kartu više neće biti potrebna fotografija, a ulaznice će biti izrađene odmah, za razliku od ranijih godina kada se čekalo do pet radnih dana. Prilikom ulaska na plažu vlasnici sezonskih karata moraće da se čekiraju na ulazu, a na izlazu raščekiraju, kako bi tog dana mogli ponovo da uđu na plažu.

Dnevne ulaznice važiće za jedan ulazak, a prilikom izlaska sa Štranda prestaje njihovo važenje.

Kako kažu u "Gradskom zelenilu", uvođenjem elektronske naplate smanjiće se gužve na kapijama, a postići će se i ušteda u broju radnika, jer od sada više neće biti potrebno angažovanje osam radnika koji kontrolišu ulaznice na ulazima.

Dnevne ulaznice biće 50 dinara, sezonske 1.350, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu su uračunati i troškovi izrade. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

Iz ovog preduzeća podsećaju zakupce velikih kabina da imaju pravo na četiri besplatne seonske ulaznice, a malih dve, s tim što se u oba slučaja naplaćuje samo cena izrade od 300 dinara. Zakupci bi prilikom kupovine sezonskih karata trebalo da ponesu jedan primerak ugovora i ličnu kartu.

  • NS

    15.05.2017 08:28
    Smešno
    Niti idem, niti plaćam niti me zanima taj rasad bolesti.
    Socijalizam je zamislio organizovanu plažu - da se ljudi ne bi davili po ostalim delovima Dunava i kako ga ne bi prljali bilo gde.
    A današnji bi crno ispod nokta da naplate i na tome grade državu.
  • MarkoNS

    14.05.2017 20:54
    @Strandaros
    Da ne das ulaznicu nekome kroz zicu da on udje sa istom.

    @Strandaros 14.05.2017 • 18:04
    Bruka!
    Zasto da se iscekiras na izlazu? Nisam ja platio da me tretiraju kao u kahzdamatu i zatvoru. Sta ako preplivam na ribarac i tako odem kuci ili me prijatelj pokupi camcem i odemo na Macak i posle me izbaci ne na Strandu vec na nekom drugom mestu. Treba se cekirati na ulazu ali izlaz ne! To je narusavanje privatnosti. Bice Strand tuzen zbog ovakve ne profesionalnosti!
    Hvala - Vaš glas je zabeležen (-1)
  • Leo

    14.05.2017 20:53
    primedba
    Mene interesuje,koji je mozak bio toliko pametan da meni proda kartu za kupanje na Strandu,ali BEZ PLAZE,jer je istu tu plazu vec prodao zakupcima kafica i da bih je ja koristio pri izlasku iz vode,moram sesti na polulezaljku kafica i naravno naruciti pice,sto ispada po zdravoj logici ... da OPET PLATIM ali duplu kartu ??? PITANJE,pitanja je ... kako se moze javno dobro ( Gradska Plaza STRAND ) ... uopste naplacivati gradjanima i Beograd ima isto JAVNO DOBRO Ada Ciganlija,usput receno mnogo sredjenija,ali NE NAPLACUJU ulaz,a kaficima ne prodaju plazu tik do vode ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti