Biciklistička trka "Trofej sajamskih gradova" 20. i 21. maja u Novom Sadu i Kovilju

Međunarodna biciklistička trka za juniore po nazivom "Trofej sajamskih gradova" održaće se 20. i 21. maja u Novom Sadu i Kovilju.
Biciklistička trka "Trofej sajamskih gradova" 20. i 21. maja u Novom Sadu i Kovilju
Foto: Pixabay
Istog vikenda po prvi put će se održati i biciklističke trke za žene i osnovce. 
 
Za učešće u trci juniora prijavljeno je 14 ekipa iz sedam zemalja.
 
Trka "Trofej sajamskih gradova" je osmišljena tako da se 20. maja u subotu na Bulevaru Evrope između dva kružna toka obustavlja saobraćaj u vremenu od 12 do 19 časova, dok će kružni tokovi biti u funkciji.
 
Kreće se sa uvodnim takmičenjem učenika osnovih škola u 13 časova, u 14 časova startuje Međunarodna trka za žene, a u 16 časova glavna Trka "Trofej sajamskih gradova za juniore".
 
Sutradan u Kovilju, trka će se odvijati oko manastira Kovilj, počevši od 9:30 časova, tako da će tog dana do 16:30 časova biti izmenjen režim saobraćaja na relaciji prema Gardinovcima i oko manastira. 
  • NS_BOB

    17.05.2017 12:03
    Koji genijalac je došao na ideju da organizuje biciklističku trku Bulevarom Evrope dan nakon zatvaranja poljoprivrednog sajma?!
    U subotu 20.05. će biti pun grad poljoprivredne opreme koje izlagači odvoze sa sajma (poslednji dan je 19.05.), a oni su smislili da praktično preseku prolaz kroz grad na pola - baš tada. Mogli su komotno u trasu da uključe i Hajduk Veljkovu i Cara Dušana - čisto za kompletan ugođaj haosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti