Kupovinom u knjižari Bobo na poklon ulaznica za predstavu "Iza kulisa"

Uz kupovinu u iznosu od 1.000 dinara, knjižara Bobo daruje jednu kartu za predstavu "Iza kulisa" beogradskog pozorišta "Boško Buha" koja se igra 21. oktobra u Pozorištu mladih.
Kupovinom u knjižari Bobo na poklon ulaznica za predstavu "Iza kulisa"
Foto: 021.rs

"Iza kulisa" je komad rađen po tekstu Majkla Frejna, a režirao ga je Jug Radivojević.

Reč je o zabavnoj komediji koja je, prema rečima Radivojevića, jedan od najboljih i najigranijih komada svetske dramaturgije.

Glavne uloge tumače Andrija Milošević, Andrijana Tasić, Nenad Nenadović, Katarina Marković, Goran Jevtić, Bojana Ordinačev, Jelena Trkulja, Nemanja Oliverić i Miloš Vlalukin.

Knjižara Bobo se nalazi u Ulici Svetozara Miletića 45, a svako ko kupi bilo šta iz asortimana u vrednosti od hiljadu dinara dobiće na poklon kartu za predstavu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti