Priredba za pomoć porodici Đurkić u ponedeljak u OŠ "Žarko Zrenjanin"

Humanitarna priredba "Zajedno za novi dom porodice Đurkić" održaće se u ponedeljak, 22. maja u velikoj sali Osnovne škole "Žarko Zrenjanin", Bulevar despota Stefana 8.

Priredbu organizuju ova osnovna škola i Udruženje građana "Novi Sad", kako bi se pomoglo sedmočlanoj porodici Đurkić, kojoj preti da ostane bez krova nad glavom. Priredba je jedan od načina da se dobrovoljnim prilozima prikupi novac za kupovinu novog doma ovoj porodici.

Priredba će početi u 18:30 časova.

Opširnije o ovoj porodici i kako joj se još može pomoći, možete pročitati OVDE.

  • NSadjan

    22.05.2017 12:42
    pomoc
    Svaka cast svima njima sto zele da pomognu porodici, ali postavlja se jedno pitanje, najbitnije od svega, gde je tu DRZAVA da pomogne, sa obzirom koliko svima nama KRADU od plata za socijalnu i zdravstvenu pomoc. Meni licno zao je svih tih ljudi, koji se periodicno pojavljuju u pojedinim medijima, mozemo tek zamisliti koliki je broj onbih kojhi cute itrpe to sto im se dogodilo, posto jednostavno nemaju saznanja za ovakav vid pomoci njima i clanovima njihovih porodica. Sto bi rekli, sns, samo nama sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti