Šesta "Vrtićijada" u utorak na stadionu "Karađorđe"

Sportska manifestacija "Vrtićijada", šesta po redu, održaće se u utorak, 23. maja na stadionu "Karađorđe".
Manifestaciju koja je namenjena deci predškolskog uzrasta, organizuje sportsko rekreativni klub "Super Aktivan" iz Novog Sada, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu. Dugogodišnji promoteri Vrtićijade su Olimpijci Ivana Španović, Mihail Dudaš i Vasa Mijić.
 
U takmičarskom i revijalnom programu učestvovaće oko 400 mališana, u disciplinama mali fudbal za dečake i devojčice, trčanje na 60 metara, skok u dalj iz mesta, bacanje vortexa iz zaleta u dalj, nadvlačenje konopca i rvanje za loptom.
 
Manifestacija je namenjena razvijanju pozitivnog odnosa prema sportu i fizičkom vežbanju, preventivnom uticaju na pravilan rast i razvoj i ferpleju u najmlađem uzrastu.
 
Takmičenja će početi u 17 časova.
  • Ja

    22.05.2017 14:46
    Born in NS
    Za mene oduvek bio i biće stadion Vojvodina...toliko;)
  • V

    22.05.2017 13:51
    Vojvodina
    Stadionu treba vratiti ime jer u Vojvodini naziv Vojvodina ne sme biti nepoželjan i sklon promeni po dolasku nacionalističke vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti