Sajam za penzionere u petak i subotu na Novosadskom sajmu

Sajam za penzionere, drugi po redu, održaće se u petak, 26. i subotu, 27. maja u Auli Novosadskog sajma.
Sajam za penzionere u petak i subotu na Novosadskom sajmu
Foto: Pixabay

Manifestacija pod sloganom "Za bezbriznu starost" će u potpunosti biti posvećena najstarijim sugrađanima koji će na sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Posetioci će oba dana, u petak i u subotu, od 10 do 18 časova moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi i programu. U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

  • Svetlana NS

    24.05.2017 12:46
    Sve je laž
    Bila prošle godine kada je ovaj sajam pompezno najavljen. Sve je jedno veliko NIŠTA. Sram bilo one koji TO "osmisliše" za penzionere.
  • Nana

    24.05.2017 10:10
    Za naivne..
    Ovo je Sajam za naivne i senilne penzionere. Ustvari, ovo je Sajam "prodavaca magle" onima koji su juce dobili svoju crkavicu... Nema tu NISTA od radionica, zabave, nagradnih igara...
  • Unuka

    24.05.2017 07:09
    E neće moći
    Cilj ove manifestacije je dođite da vas opelješimo!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti