FOTO: Lepo vreme donelo i više posla na Keju za radnike "Čistoće"

Lepo vreme je sa sobom donelo i nova okupljanja mladih na Keju kod spomenika Žrtvama racije, a neizostavna posledica su gomile smeća koje za njima ostanu posle svake večeri.

Radnici "Čistoće" se trude da ovo površinu redovno održavaju, pa su i utorak ujutru sve počistili, što su ilustrovali fotografijama koje su obajvili na svojoj Fejsbuk stranici.

Koliko se može videti, pored kanti prepunih smeća koje su ispraznili, radnici "Čistoće" su pokupili još desetak kesa otpada.

Istovremeno, "Čistoća" je prilikom čišćenja Keja upotrebila i novu mašinu za usisavanje otpada koja je od ponedeljka deo opreme ovog javnog preduzeća.  Ovakva čistilica-usisivač se do sada nije koristila u "Čistoći".

  • Najnovije vesti

    02.06.2017 10:02
    Noćas se hor navijača sa keja orio do sitnih sati. Bubnjevi sa tvrđave ili neke žurke takođe su se razlegali kejom i ulazili u spavaće sobe kroz zatvorene prozore. Niko nije reagovao od nadležnih. Jutros vredni radnici čiste gomile đubreta, da izgleda kao da Grad brine o stanovnicima. Poruka - svako može da radi šta hoće. Samo napred.
  • centar

    02.06.2017 09:35
    mrak
    Dragi sugrađani, ovo što sa vama dešava u letnjem periodu, stanari centra trpe 365 dana, godinama u nazad. Za nas niko nije imao razumevanja, a osećaj nemoći u takvoj situaciji je jeziv. Zamislite samo kako objasniti detetu da mora da spava, dok mu krevet podrhtava od vibracija iz noćnog kluba u zgradi, i to traje do 6h ujutru.
    Problem je ozbiljan, i može ga realno sagledati samo neko ko je izložen takvoj vrsti maltretiranja. Da je na vreme doneta neka zakonska ili kaznena regulativa, to ne bi danas ovako izgledalo. Premeštanje na neku drugu lokaciju nije rešenje, jer će i tamo nekome smetati. Nažalost, kod nas provod nije provod ako se ne ode u krajnost, ma šta to bilo.
    Svi smo mnogo fini i poštujemo pravila u inostranstvu, jer znamo kakve su kazne. Sve u svemu, nameće se samo jedan odgovor,a to je dobra kaznena politika i sprovođenje bez izuzetaka. Ali to je već problem.......... i tako se sve vraća na početak.
    Bojim se da će ovo biti još jedno leto bez sna, nažalost.


  • NS65

    31.05.2017 19:31
    SMRAD JE OD NOVOG MOSTA
    Isteko mu Rok izgradnje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti