FOTO: Sunčale se na kosom krovu zgrade na Detelinari

Lepo i sunčano vreme poslednjih dana Novosađane nije izmamilo samo da se sunčaju na Štrandu, nego i na krovovima zgrada.

Kako se može videti na fotografiji koju je objavila fejsbuk stranica NSU-Uživo sa novosadskih ulica, dve Novosađanke su izašle na krov zgrade i to mesto odabrale da dobiju bronzanu boju.

Nije poznato na kojoj zgradi je ovo fotografisano, ali je najverovatnije u pitanju novogradnja na Novoj Detelinari,

Komentari Novosađana na fotografiju su različiti, od onih koji se smeju celoj situaciji, do onih koji se pitaju da li su ove dve devojke uopšte razmišljale o svojoj bezbednosti.

  • NS49

    12.06.2017 06:08
    Ovo uopšte nije strmo i za svakog normalnog je zgodno za sunčanje ili slično. Ove mlade dame izgledaju simpatično pa neka samo nastave. Utisak mi je da su ulepšale okolinu.
    Ne znam razloge povećanog UV zračenja pa jedino na to treba obratiti pažnju ne računajući da na takvom mestu prave neku kao žutku pa osim bacanja limenki sa krova mogu i sebe da bace.
  • aman zaman

    11.06.2017 16:04
    @Aleksandar
    Evo kao dokaz da Stara Detelinara postoji od sezdesetih, plaketa M.Z. Stara Detelinara koju je moj otac dobio pre 40 godina.
    http://oi64.tinypic.com/33cuicl.jpg

    Jel vam sada jasno da je Nova Detelinara od K. Stankovica prema Avijaciji?!
    Prosecna starost objekata ne menja ime dela grada, sta vam tu nije jasno?

  • /

    11.06.2017 14:51
    /
    a da promenimo nazive u nova i stiropor detelinara pa da znamo di je sta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti