Zbogom Brus Li, Divlje jagode i Ničim izazvan na Gitarijadi u Kisaču

Treća "Gitarijada Vojvodine" biće održana 30. juna i 1. jula u Kisaču, na pomoćnom stadionu FK "Tatra".
"Gitarijada" ove godine predviđa i kamp na otvorenom, te projekat "Mala škola roka" u okviru kojeg će svi zaniteresovani imati prilike da se upoznaju i uče od poznatih imena domaće rok muzičke scene. Prema rečima organizatora, festival će biti delom takmičarski, a delom revijalni.
 
"Fokus je, kao i prethodnih godina, takmičenje demo bendova, a da interesovanje za ovaj festival raste govori i činjenica da iz godine u godinu stiže veći broj prijava. Posebno raduje činjenica da prijave stižu i sa teritorije ex-jugoslovenskih država", navode u Organizacionom odboru "Gitarijade".
 
U petak, 30. juna, pored takmičenja mladih bendova, nastupaće pobednik "Gitarijade" iz 2016. godine, grupa "Harlekin", zatim novosadski bend "Ahtung", a potom i dobro poznati bend "Divlje jagode".
 
U subotu, 1. jula, nastupiće pobednička grupa ovogodišnje "Gitarijade", zatim grupa "Ničim izazvan", potom legendarna "Yu grupa" i nakon toga, kultni novosadski bend "Zbogom Brus Li".
 
Dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu Gitarijade.
  • Andrija Šrek

    30.06.2017 16:17
    Propust
    U subotu će nastupiti i novosadski bend Marcipan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti