Osmi Noćni maraton na Keju

Osmi po redu Noćni maraton održava se danas, 24. juna.
Osmi Noćni maraton na Keju
Foto: 021.rs
Tri trke - minimaraton, polumaraton i maraton imaće nešto više od 1.300 učesnika koji će trčati Sunčanim kejom.
 
Start maratona i minimaratona je u 20 časova, a polumaratonci kreću u 22h. Takmičarski centar za preuzimanje startnih paketa biće otvoren od 14 do 18 časova. 
 
Organizator ARK Fruška gora obezbedio je i prateći program pod sloganom "poKRENI se" na kom će biti predstavljeni programi nekoliko organizacija iz Novog Sada. Novosađani će moći da vide i oprobaju se u nekoliko različitih vrsta plesova, borilačkih veština, trening programa i informišu se o tome gde mogu da se bave njima. 
 
Program počinje u 18h i prezentacije će biti na nekoliko lokacija duž staze kao i na glavnoj bini na Đačkom igralištu. Predviđen je i deo programa za decu.
  • Fancy

    25.06.2017 11:55
    Gomila fency dzogera trci po keju da bi bili vidjeni od strane novosadskog dzet seta .
  • borrissey

    25.06.2017 10:46
    neverovatno
    Neverovatno negativni komentari na jednu od najlepših manifestacija u gradu. Smeta vam što ljudi trče, rekreairaju se i bave se sportom? ...
  • mrzeti sebe

    25.06.2017 09:22
    @milos

    Da li ja mrzim samog sebe ako ne volim da gledam horor filmove ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti