Insajder večeras o Bokanu i aferama u Novom Sadu

Nakon godinu dana istraživanja, ekipa Insajdera je u saradnji sa lokalnim novinarima snimila serijal televizijskih emisija u kojima predstavljaju najveće lokalne afere širom Srbije, a Novi Sad je jedan od gradova koji se našao u fokusu tih istraživanja.
Kako navode iz Insajdera, za razliku od većine gradova u Srbiji, u Novom Sadu vlast su imali priliku da formiraju pojedinačno DOS, SRS, DS i SNS.
 
"Zbog glasova u gradskoj skupštini, sve velike partije bile su spremne da strateški važna preduzeća na upravljanje daju malim partijama, čak i tek formiranim pokretima. Tako je 2012. godine predsednik Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislav Bokan postao direktor JP "Urbanizam", a dve godine kasnije i savetnik direktora JKP "Vodovod i kanalizacija". Bokan je u aprilu bio uhapšen zbog sumnje da je nezakonito zapošljavao radnike u Vodovodu, a intervju sa njim snimljen je nekoliko dana pre hapšenja", navode u Insajderu.
 
Bokan j u međuvremenu pušten iz pritvora, a nedavno se nagodio sa Tužilaštvom da prizna krivicu za uticaj na zapošljavanje partijskih članova u Vodovodu. Kao savetnik direktora Vodovoda, Bokan je u javnosti ostao upamćen i po tome što je osveštao vodu u gradskom vodovodu na Bogojavljenje.
 
 
Emisija "Javna preduzeća, tajne zloupotrebe" emituje se večeras od 21 sat na televiziji N1. U isto vreme, emisija se može gledati uživo na Fejsbuk stranici Insajdera.
  • Blagi

    04.07.2017 12:55
    Vreme je čudo
    Sve- Više vreme, čini čudo, vreme Ne- možeš zajebati.Ono surovo otkriva istinu,DRŠTE GAĆE. Ovi što dolaze, kroz vreme,i koji se ne mogu Zajebati,Krenuće ; OD TAD.
  • MilanChe

    30.06.2017 19:50
    ViK
    Hocete da kazete, da se od svih JKP i JP samo u vodovod zaposljavalo?! Volim emisije ovog tipa, ali ovo nije pojava vezana za jedno preduzece. Zasto se sva preduzeca ne provere? I opet pitanje - Nigde Niko nije zaposlen osim u vodovodu za prethodne 4 godine???
  • SDB

    30.06.2017 14:10
    Samo polako
    O Lopvima iz iz SNS-a koji sada pljackaju gradjane Novog Sada pravice emisije CCN i BBC....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti