FOTO: Otvara se Alex fashion, moderni kupaći kostimi proizvedeni u Novom Sadu

Za one koji žele da leto provedu u atraktivnom izdanju, adresa je Bulevar oslobođenja 75, gde će u sredu, 19. jula biti otvorena prodavnica modernih kupaćih kostima Alex fashion, koji su proizvedeni u Novom Sadu.
Uz širok izbor dvodelnih i jednodelnih visoko kvlitetnih kupaćih kostima, koji će biti po promotivnim cenama, u ponudi su i ženski i muški donji veš, spavaćice, pidžame i sportska odeća.
 
Vlasnik i idejni tvorac koncepta Alex fashion Aleksandar Kosovac, nakon višegodišnjeg iskustva u Americi i Italiji, želeo je da u Novom Sadu stvori sopstveni brend i najpre otvorio fabriku na adresi Bajči Žilinskog 5, u kojoj sa tačno sto zaposlenih, uglavnom žena, već devet meseci kreira i šije kvalitetne artikle. 
 
Kosovac objašnjava da je Alex Fashion izvozno orijentisana firma, koja šije po sandardima Evropske unije.
 
"U Evropskoj uniji se naši proizvodi uveliko prodaju. Sarađujemo sa italijanskim stilistima, od njih smo i učili šivenje. Svi materijali koji se koriste za naš program su prirodni. Sve je 95 odsto pamuk sa minimum elastina, po čemu se razlikujemo od svetskih brendova koji koriste reciklirane štetne materijale. Svi materijali su sertifikovani, inspekcija testira svaki naš proizvod. Imamo sportski program za fitnes. Fabrika je ženski orijantisana, 90 odsto radimo za žene", objašnjava vlasnik novosadskog brenda Alex fashion i dodaje da ko želi da napravi brend, treba da krene na lokalu, što je on učinio sa Novim Sadom. Sledeća destinacija mu je Beograd, gde će od jeseni otvoriti još jednu radnju.
 
Kako napominje, Kosovac sa brendom Alex fashion namerava da se pozicionira na domaćem i stranom tržištu modernim dizajnom, kvalitetnim materijalima i širokom lepezom proizvoda, koji zadovoljavaju i najzahtevnije kupce.
 
Alex fashion fabrika je automatizovana i opremljena najmodernijom tehnologijom, tokom celog procesa proizvodnje, od kreacije, modeliranja, krojenja, do samog procesa proizvodnje i pakovanja. Radnici u proizvodnji koriste najsavremenije mašine, uz obuku stručnjaka iz inostranstva.
 
Za jedinstvenost artikala zaslužna je dizajnerka i stilistkinja u fabrici Alex fashion Sanja Lončar. Njeni moderni kostimi i donji veš izlagani su i na prestižnim modnim revijama, kao što je Fashion week. 
 
 
Svečano otvaranje zakazano je za sredu u 19 časova, na Bulevaru oslobođenja 75, lokal br. 12, a posetioce već od 9 ujutru očekuju promotivne cene.
 
Pogledajte kolekciju kupaćih kostima, veša, helanki i drugih artikala i na sajtu Alex fashion, a možete i onjaln naručiti putem web šopa ili im pisati na office@alexfashion.rs. Saznajte više i na fejsbuk stranici.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti