FOTO: Otvoren Alex fashion, prodavnica kupaćih kostima proizvedenih u Novom Sadu

Prodavnica modernih kupaćih kostima Alex fashion, koji su proizvedeni u Novom Sadu, otvorena je na Bulevaru oslobođenja 75.

U pitanju je širok izbor dvodelnih i jednodelnih visoko kvlitetnih kupaćih kostima, pristupačnih cena, a u ponudi imaju i ženski i muški donji veš, spavaćice, pidžame i sportsku odeću.

Za jedinstvenost artikala zaslužna je dizajnerka i stilistkinja u fabrici Alex fashion Sanja Lončar.

"U moru proizvođača i ponude tekstila i raznih proizvoda, nije lako da se izdvojite i budete drugačiji od drugih. Mi smo na planu biznisa i proizvodnje bebe, postojimo tek devet meseci, ali imamo snagu i svakim mesecom napredujemo na kvadrat. Uspeli smo da otvorimo prvu prodavnicu u Novom Sadu i tek tada smo postali svesni koliko smo modela izneli iz sopstvene proizvodnje, da su oni uklopljeni, potpuno moderno u tonalitetima i valeru, da su vrlo pristupačni, a veoma udobni i jednostvani za nošenje. Koristimo kvalitetne materijale, pamuk za veš, a za kupaće kostime radimo sa materijalima koji neće trajati samo jedno leto", navodi dizajnerka.

Njeni moderni kostimi i donji veš izlagani su i na prestižnim modnim revijama, kao što je Fashion week.

"Učili smo od italijanskih stilista kako da koncipiramo ponudu na bazi konfora, boja i modernog, kvalitetnog dizajna. Naši bebi dolovi mogu se nositi i da odete do prodavnice, do plaže, možete izaći iz hotelske sobe u njima, do recepcije i neće se smatrati da ste u pidžami. Dizajn je takav da izgleda lepo, zašto biste morali da izgledate smešno u starim pocepanim majicama u kojima spavate, kada možete lepo da izgledate i kod kuće. Zastupamo veliku kombinatoriku, kod nas možete naći donji deo kupaćeg u jednoj boji i pet donjih delova, različitih po boji i dizajnu, na tome smo insistirali", dodaje Sanja Lončar.

Vlasnik i idejni tvorac koncepta Alex fashion Aleksandar Kosovac, nakon višegodišnjeg iskustva u Americi i Italiji, želeo je da u Novom Sadu stvori sopstveni brend i najpre otvorio fabriku na adresi Bajči Žilinskog 5, u kojoj sa tačno sto zaposlenih, uglavnom žena, već devet meseci kreira i šije kvalitetne artikle.
 
Kosovac objašnjava da je Alex Fashion izvozno orijentisana firma, koja šije po sandardima Evropske unije. "Svi materijali su sertifikovani, inspekcija testira svaki naš proizvod. Imamo sportski program za fitnes. Fabrika je ženski orijantisana, 90 odsto radimo za žene", objašnjava vlasnik novosadskog brenda Alex fashion i dodaje da ko želi da napravi brend, treba da krene na lokalu, što je on učinio sa Novim Sadom.

Sledeća destinacija je Beograd, gde će od jeseni otvoriti još jednu radnju.

Alex fashion namerava da se pozicionira na domaćem i stranom tržištu modernim dizajnom, kvalitetnim materijalima i širokom lepezom proizvoda, koji zadovoljavaju i najzahtevnije kupce.
 
Pogledajte kolekciju kupaćih kostima, veša, helanki i drugih artikala i na sajtu Alex fashion, a možete i onjaln naručiti putem web šopa ili im pisati na office@alexfashion.rs. Saznajte više i na fejsbuk stranici.

Pogledajte fotografije sa otvaranja prodavnice.

  • Brankica

    23.07.2017 19:08
    Izbor
    konacno nesto lepo i kvalitetno a Novosacko, otvaranje je bilo jako fino a kostimi i ostalo lepota i milina, a ne kineski bofl koji se prodaje po veceni radnji u gradu. Sve najbolje ljudima iz Alexa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti