Mapa ulica u kojima je izmenjen režim saobraćaja u Novom Sadu

Režim saobraćaja trenutno je izmenjen u velikom broju ulica u Novom Sadu.
Mapa ulica u kojima je izmenjen režim saobraćaja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako bismo olakšali snalaženje u vanrednim uslovima, a i kako biste izbegli kruženje automobilom po tropskim temperaturama, na jednom mestu vam donosimo sve ulice u kojima se izvode radovi.
 
Mapu koja pokazuje u kojim ulicama u Novom Sadu je saobraćaj izmenjen i do kada, kao i linkove koji nude više informacija, možete da pogledate OVDE.
  • DonJuan

    01.08.2017 20:27
    Voleo bih da mi neko strucan objasni da li su ovi uopste normalni. Na mom bulevaru jedna traka zatvorena vec mesec dana zbog 100 metara asfalta koje ne mogu da izliju. Masine stoje i imam osecaj da namerno urade jedan centimetar kubni dnevno.To bi u Nemackoj bilo zavrseno za sat vremena, a ovi nesposobnjakovici prave visenedeljni saobracani kolaps i kompletnu zbrku sa autobusima zbog 100 metara cevi i isto toliko asfalta.
  • komsija

    01.08.2017 19:07
    U svim normalnim drzavama gro radova se izvodi od oktobra do maja.
    Kod nas je obrnuto jer smo mi najpametniji.
  • Nikola

    01.08.2017 17:07
    Mislim da ne postoji veća glupost od privremene izmene trase četvorke. Uvek kada su privremeno menjane trase zbog zatvaranja Žarka Zrenjanina ili Stražilovske, linije 1, 4 i 8 su nastavljale Bulevarom Mihajla Pupina do keja, a onda Bulevarom cara Lazara na redovnu trasu. Sada je neko smislio genijalno rešenje da kec i osmica idu preko keja, a četvorka Bulevarom oslobođenja, čime se (do 18. avgusta) gubi svrha njenoj postojanja pošto istu trasu pokriva sedmica.

    Četvorka ne postoji da bi povezivala Liman IV i železničku stanicu (to već rade linije 7 i 11B), već da bi povezivala Limane sa centrom i prevozila putnike sa železničke stanice i tog dela Bulevara do centra i Limana I.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti