Uskoro počinju radovi u Partizanskoj ulici

U Partizanskoj ulici uskoro će početi radovi na popravci kolovoza, jer je Uprava za građevinsko zemljište i investicije uspela da završi tender koji je prvobitno bio obustavljen zbog neispravnih ponuda.
Uskoro počinju radovi u Partizanskoj ulici
Foto: 021.rs

Na prvobitnom tenderu, "Put-invest" iz Sremske Kamenice i "Karin komerc" iz Veternika poslali su ponude koje su bile neispravne i sa cenom većom od predviđene javne nabavke koja je bila 69.977.131 dinar.

U prvom krugu koji je poništen, "Put-invest" je ponudio cenu koja je bila dvadesetak hiljada viša od procenjene vrednosti, dok je cena "Karin komerca" iznosila 80,5 miliona dinara. U ponovljenom postupku, Uprava je pozvala obe firme da dostave ispravljene ponude, što je uradio samo "Put-invest", koji je sada svoju cenu spustio za 30.000 na 69.965.639 dinara i tako dobio posao u Partizanskoj ulici, na koji će iz budžeta otići još skoro 14 miliona dinara za PDV.

Podsetimo da su novac za radove zajednički obezbedili Pokrajina i Grad krajem prošle godine na osnovu ugovora kojim se finansiraju i radovi u Miletićevoj ulici, a radi se o tzv. pojačanom održavanju saobraćajnica. Predviđeno je da se rekonstruiše svih 1.100 metara jedne kolovozne trake u Partizanskoj, u delu od Temerinske do Sentandrejskog puta. Radovi će obuhvatiti i sređivanje biciklističke i behatoniranje pešačke staze.

Podsetimo da je Partizanska ulica jedna od najopterećenijih u Novom Sadu, jer je deo tranzita, a raskopana je skoro svake godine po nekoliko meseci radi stalnih popravki asfalta ili komunalne infrastrukture.

  • Salajka NS

    16.08.2017 12:50
    kada?????
    Od 2008.godine čekamo, kukamo, molimo, tražimo... da se završi spajanje ulice Teodora Mandića sa Temerinskom. Ostalo je nesrećno "rešenje" da mi koji živimo u Teodora Mandića 1,3 i 5 moramo preko "male krsne" da ulazimo u ulicu - preko Temerinskog mosta, polukružno na semaforu, pa nazad opet preko mosta i tek onda skretanje u ulicu. A tek kada počnu radovi u Partizanskoj čekaćemo prilikom "silaska" sa Temerinskog mosta i skretanja u T.Mandića, kao da smo na naplatnoj stanici ili granici.
    Najljubaznije molimo gospodu iz gradske vlasti da završe započeto 2008. i građanima omoguće normalne uslove za život.
    Čekamao vas........i radujemo se radovima u našoj ulici.
  • Đorđe Đukić

    15.08.2017 14:43
    Ima tranzit
    Pa, narode, ima tranzitna ruta, sa naselja na Bulevar Evrope, pa kružnim tokovima do auto-puta. To je valjda i bila zamisao kad se pravila ruta, ali nikako da neko stavi saobraćajni znak zabrane kretanja teretnjacima kriz Kornelija Stankovića i Partizansku...
  • Vule

    11.08.2017 08:37
    Izbor
    Kom Karinu dati da radi ... onom sto je krenuo sa kradenim kamionima i obogatio se preprodajom humanitarne pomoci ljudima u srpskoj Krajini ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti