FOTO: Veliko drvo se obrušilo na kafić na Oficircu

Veliko drvo vrbe obrušilo se juče na kafić na Oficircu, dok su u njemu bili gosti.
Drvo je palo između gostiju koji su sedeli u bašti kafića, a kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, nije bilo prijava o povređenima u ovom incidentu. Građani su preneli da je pad drveta izazvao paniku među okupljenima.
 
 
Gradsko zelenilo je intervenisalo po inspekcijskom nalogu.
 
"Iako Oficirac nije u našoj ingerenciji, intervenisali smo po nalogu, zbog potreba građana koji se okupljaju na ovoj plaži. Drvo će danas biti isečeno na delove, dok ćemo ga sutra preneti u naše stovarište", kažu za 021.rs u Zelenilu.
 
  
 
Oficirac je inače zaštićeno područje, pa na njemu ne bi trebalo uopšte da postoji kafić. Na divljim plažama, kao što su Bećarac, Mačkov sprud i Oficirac, ne postoje ni spasioci, kao ni lekarske ekipe koje bi pružile brzu prvu pomoć.
  • Veki

    12.08.2017 16:18
    Boze svakakvih komentara se ovde nacitah. Neki komentarisu, a nisu nikad tamo ni bili. Jeste da ove godine ima jako puno kafica, zauzeli su najbolja mesta gde je hladovina, rade ilegalno i bas ih briga. Moj savet, najlepse je tamo u prolece kad je sve zeleno, uzivancija mir i tisina. Ili otici u septembru, malo rostiljati ili kuvati riblju corbu, a sto ne praviti i zimnicu, pa to je divlja obala. Divlja je obala i najbolje je da tako i ostane za nas ljubitelje mira, tisine i divlje prirode. Da uzivamo mi koji volimo prirodu, a i nasi cetvoronozni novosadjani.
  • vrba

    12.08.2017 12:52
    drvo
    Vrbe i topole isusuju mocvare....realno veci deo Novog Sada je mocvara i pesak....npr. Liman...svi znaju da je tu nekad bila mocvara....zelenilo treba samo da radi svoj posao....a drvece nije krivo....cak naprotiv
  • Zivan

    12.08.2017 09:06
    Oduvek sam tvrdio da Novosađani plašljivi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti