Novi smerovi za buduće medicinare u Novom Sadu

Budući fizioterapeuti, zubari, stomatološke sestre i akušeri od sada imaju priliku da se školuju u Novom Sadu po najpovoljnijim cenama i u najboljim uslovima na teritoriji Vojvodine, ali i šire.
Novi smerovi za buduće medicinare u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" uveliko upisuje prvu generaciju učenika za školsku 2017/2018. godinu, a već postojećim, popularnim profilima dodaje nove akreditovane profile: zubni tehničar, stomatološka sestra, ginekološko-akušerska sestra i fizioterapeutski tehničar
 
S obzirom na to da školska godina počinje u septembru, roditelji svršenih osnovaca, kao i oni kojima je potrebna dokvalifikacija ili prekvalifikacija, ne čekaju poslednji trenutak i već sada se prijavljuju za nastavu u ovoj privatnoj srednjoj školi. Direktorka škole Iris Petrović kaže za 021 da se pohađanjem redovne nastave na ovim smerovima stiče IV stepen stručne spreme, a svi smerovi koji su trenutno na raspolaganju mogu da se upišu i kao vanredni u vidu prekvalifikacije, dokvalifikacije ili sticanja zvanja. Upis na redovnu nastavu trenutno je u centru pažnje budućih akademski obrazovanih građana, a uslovi koje "Sveti Arhangel" nudi u skladu su sa standardima obrazovanja koji se nude u Evropi i šire.
 
"Rad u malim grupama, kvalitetno provedeno vreme sa profesorima i korisna, praktična nastava u vodećim državnim i privatnim ustanovama ono je po čemu smo poznati i što uvek možemo da garantujemo našim polaznicima. S obzirom na to da je interesovanje veliko, već sada smo sigurni da ćemo za određene smerove otvoriti nekoliko odeljenja, ali apelujemo na zainteresovane da se jave na vreme i zauzmu svoje mesto u klupama. Prvacima su u redovnu cenu godine od 800 evra uračunati udžbenici i neophodne uniforme za tu godinu, a školovanje im je dodatno olakšano uz mogućnost plaćanja na čak 10 rata", pojašnjava Iris Petrović.
 
S obzirom na to da se već prijavio zavidan broj učenika širom Vojvodine, nastava će za prvake biti organizovana samo u prepodnevnoj smeni, sa početkom oko devet časova. Kako da se i sami prijavite i postanete polaznik Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel" pogledajte OVDE.
 
Ko čini visokostručan kadar ove škole, kako su koncipirani predmeti, te koji profili postoje u ovoj srednjoj školi s bogatom ponudom obrazovanja pročitajte na zvaničnom sajtu ove obrazovne ustanove OVDE.
 
Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14 u Novom Sadu. Dodatne informacije možete potražiti na pomenutom sajtu, kao i na mejl adresi srednjaprivatnaskola@gmail.com ili na nekim od brojeva telefona. Radno vreme škole je radnim danima od osam do 20:30 časova, kao i subotom od devet do 14 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti