Novosađanin pokušao da prokrijumčari 700 kilograma čokoladica i keksa

Novosađanin (33) uhvaćen je na graničnom prelazu Bački Breg, pri ulazu u zemlju, pri pokušaju krijumčarenja 700 kilograma keksa i čokoladica.
Nelegalan tovar konditorskih proizvoda otkriven je 12. avgusta prilikom pregleda kombija novosadskih registarskih oznaka kojim su putovala dva srpska državljanina.
 
Vozač, 33-godišnji Novosađanin, prijavio je da kombijem prevozi polovne stvari poput PVC prozora, mašine za sušenje veša, televizora, roletne i dve kutije keksa, ali kada je otvorio tovarni deo kombija bilo je očigledno da u njemu dominiraju keks i čokoladice koje nije ni pomenuo.
 
Carinici su utvrdili da se u tovaru nalazilo preko 264 kilograma keksa "Hafer Cookies" i više od 400 kilograma "Snickers Sticks" čokoladica, navodi se u saopštenju Uprave carina.
 
Kako vozač nije posedovao nikakvu prateću dokumentaciju za robu koju je prevozio, celokupna količina je zadržana do okončanja prekršajnog postupka.
  • Yuy

    15.08.2017 10:15
    Ovaj je boranija za azdaje u skupstinskim klupama.
  • Wolf 359

    15.08.2017 08:07
    Neodoljivo podsecanje na 90-te,koje,u sustini,nikad nisu ni otisle...
  • Mixi

    14.08.2017 22:59
    Baksuz, naletela na "zelenog" carinika ili je malo dala, treceg nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti