021 saznaje: Šeraton prvi hotel u Srbiji otvara u Novom Sadu na Bulevaru Evrope

Poznati lanac hotela "Šeraton" dolazi u u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu, u nesuđenom "Holidej In-u" na Bulevaru Evrope, saznaje 021.
021 saznaje: Šeraton prvi hotel u Srbiji otvara u Novom Sadu na Bulevaru Evrope
Foto: S.K.
Informacija je dostupna i na njihovom zvaničnom sajtu, na kojem je za jesen najavljeno otvaranje. Takođe se navodi da još uvek nije moguće rezervisati smeštaj.
 
Vlasnik zgrade na Bulevaru Evrope je Miodrag Kostić, a kupio ju je krajem prošle godine od Vojislava Gajića. Zgrada je veličine 8.500 metara kvadratnih i gradila se skoro šest godina.
 
Dok je vlasnik bio Gajić, bilo je najava da će u ovoj zgradi biti otvoren hotel "Holidej in", a potom i "Kraun plaza". Ipak, ti pregovori su bili propali, a prema poslednjim informacijama do kojih je došao 021, uspešno su završeni sa lancem hotela iz grupacije "Starwood".
 
Tako će Novi Sad postati prvi grad u Srbiji u koji dolazi "Šeraton". Sa više od 435 hotela širom sveta, u više od 70 država, ovaj lanac jedan je od najluksuznijih.
 
Zgrada koju je gradila "Aleksandar gradnja" odgovara zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica. Osim smeštaja, na raspolaganju će biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.
 
Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 sobe, uključujući i dve za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni klub, odnosno sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima.
 
Gradnju ove zgrade pratile su kontroverze, pre svega zbog sumnje oko prodaje zemljišta gde se gradio hotel, ali je tužilaštvo pre dve godine odustalo od dalje istrage. Ujedno je Skupština grada Novog Sada legalizovala objekat.
 
Inače, "Starwood" planira da tokom 2019. godine otvori još dva hotela iz svoje grupacije i to "St. Regis" i "W hotels", a oba će biti u Beogradu.
  • novosadski zanatlija

    25.08.2017 02:19
    BEZI STO PRE
    MENI JE PRE 4 G.SRUSIO PREVARANT UKNJIZEN OBJEKAT,- 021PISAO-DOBIJA SVE SUDSKE SPOROVE, JA SE OVDE VISE NICEG DOBRO NE NADAM. VISE ZATO NE PLJUJTE PO POLITICKOJ PARTIJI TRENUTNOJ, JER TE SUDIJE I POLICIJA SUDE PO SVOJOJ SAVESTI, U IME NARODA.CEMU SVE OVO NAMA TREBA, ZIVOT PROSAO.
  • ZoranNS

    24.08.2017 00:46
    Sramota i kriminal
    Ova zgrada je godinama neiskorišćena samo zbog političkog prepucavanja bahatih.
  • ološ

    23.08.2017 12:20
    Goša, Željezaram Fijat, Železnice...., radnici u bedari a ovi što su ih opljačkali kupuju Šaraton , avione kamione.
    Na kraju ćemo prositi ispred luksuznih hotela !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti