Nova "NS bike" stanica u Futoškoj ulici

Nova "NS bike" stanica otvorena je danas u Futoškoj ulici, preko puta kasarne "Dr Arčibald Rajs".
Ovo je 13. "NS bike" stanica i, kao i prethodne, automatizovana je i pod video nadzorom.
 
Direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja naveo je da je prošle sezone bilo više od 27.000 iznajmljivanja bicikala, a da i ova sezona obećava jer je pređen broj od 5.000 registrovanih korisnika.
 
"Doveli smo `NS bike` sistem na nivo na kome predstavlja ozbiljan sistem alternativnog prevoza u našem gradu. Ovo je sedma sezona i `NS bike` polako postaje i potreba i navika Novosađana, a takođe je i atraktivni deo turističke ponude Novog Sada. Sve ovo nam govori da treba nastaviti u ovom pravcu, na ovaj način povezati još neke delove grada i omogućiti građanima da što više koriste bicikl kao prevoz", rekao je Lugonja.
  • lala

    23.08.2017 15:55
    Strava, samo kada bi još bila kakva aplikacija za iznajmljivanje da ne mora da se izrađuje kartica...
  • danilo

    23.08.2017 10:02
    bravo
    Pravo mesto .Hvala Parking Servisu
  • YU

    23.08.2017 06:39
    ...........
    Eto, dragi sugrađani, izborili smo se za parkić u Futoškoj. 'Secnuše' ga za iznajmljivanje bicikala, sad još benzinska stanica da se proširi - i gotovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti