FOTO: Novosadska policija dobila 60 novih škoda

Načelnicima svih Policijskih uprava u Srbiji danas su uručeni ključevi novih policijskih vozila, a 60-ak novih škoda dobila je i novosadska policija.
FOTO: Novosadska policija dobila 60 novih škoda
Foto: 021.rs
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija dobila ukupno 710 novih "škoda" i da će ta vozila doprineti efikasnijem radu.
 
Vozila su opšte namene i za saobraćajnu policiju, a u upotrebi će biti već od danas.
 
Stefanović je ocenio da se ulaganjem u bolje uslove rada policajaca prvenstveno ulaže u veću bezbednost građana. Kako je kazao, do kraja godine očekuje se još vozila za policijske stanice pa će samo u ovoj godini vozni park MUP-a biti bogatiji za 1.000 vozila koja čine "marice", patrolni motocikli, vatrogasna i terenska vozila.
 
 
On je najavio da će sve policijske stanice uskoro biti opremljene novim računarima, a da će nove uniforme dobiti i policajci i sve profesionalne jedinice, Žandarmerija, SAJ, Interventne i Granična policija.
  • povetarac

    20.09.2017 08:44
    novi rat
    Dal je Češka priznala Kosovo ?
    Kupujmo od dušmana , daleko od pameti...
  • bogi

    18.09.2017 23:18
    na biciklu
    video sam jednog na biciklu, vozio je biciklistickom stazom u suprotnom smeru
  • Bobi NS

    18.09.2017 12:54
    SKODA - FIAT
    Uzeta je Skoda iz istog razloga iz kod Porse Srbija ne moze da uzme Skodu od AutoCacka kao sto je slucaj u drugim zemljama da ima celu VW grupaciju. AutoCacak je toliko jak u prisutan u drzavnim ustanovama da ovakav sled dogadjaja nije u opste cudan.
    Mislim da bi bolje prosli da su uzeli Fiat. To su obocna patrolna kola za jurnjavu oni imaju druga vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti