VIDEO: Vozač snimio kako ulazi u oluju na autoputu Novi Sad - Beograd

Na društvenim mrežama pojavio se snimak snažnog nevremena zabeležen iz automobila koji se kretao autoputem Beograd - Novi Sad.
Jaka oluja pogodila je Novi Sad i druge delove Vojvodine u nedelju popodne. Jedan od vozača na autoputu snimio je kako ulazi u oluju.
 
Nebo se odjednom zamračilo, a izuzetno snažan vetar prvo je naterao vozače da uspore, da bi zatim morali i da stanu, jer se više ništa nije videlo. Iako je bio dan, u skoro mrklom mraku ostala su vidljiva jedino svetla na vozilima ispred.
 
"Da li ste ikada videli nešto slično?", napisao je Lorand Sas.
 
  • fiju

    20.09.2017 19:07
    druže moj ko je video da se staje u levoj traci? bio sam u sličnom nevremenu u gorskom kotaru, dok se krećeš pomoz bog al ako si stao realna je šansa da te očetka neko ko realno ne očekuje da se neko zaustavi u levoj traci... boNba na putu
  • Hmm

    20.09.2017 17:53
    Nejasnoća
    Zašto stoje u levoj, a kamioni prolaze u zaustavnoj?
    Ili je bio neki udes ili je napred neki Poludebilko koji he stao na sred auto puta....
    Jako opasna situacija.
  • Nsnn

    20.09.2017 17:45
    Ovde mozete videti posledice delovanja "razumnog coveka" u poslednjih 150 godina, kolicina stetnih materija koje ispustamo u atmosferu i sta joj radimo obican covek vrv ne moze ni da shvati, milijarde vozila i fabrika, milioni isecenih stabala, milioni tona djubreta, tako da ovo sve je samo pocetak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti