"Informatika" počinje da šalje opomene građanima, firmama tek u novembru

"Informatika" će početkom sledeće nedelje poslati opomene za dugovanja za komunalno-stambene usluge, za period od oktobra 2016. do maja 2017. godine kada su u pitanju građani odnosno fizička lica.
"Informatika" počinje da šalje opomene građanima, firmama tek u novembru
Foto: 021.rs
Pravna lica odnosno firme opomene će dobiti početkom novembra.
 
Kako navode iz "Informatike", korisnici sa prebivalištem van Novog Sada će biti opomenuti krajem novembra, a tuženi u drugoj polovini decembra. Ukoliko neki građanin ima zaključen sporazum o isplati duga i poštuje ga, neće dobiti opomenu. 
 
Rok za plaćanje po opomeni je 10. oktobar.
 
Takođe iz "Informatike" podsećaju da je Skupština grada donela odluku da oni koji imaju neizmirena dugovanja za period od 1. januara 2008. godine do 31. marta 2017. godine ne moraju da plate kamatu, pod uslovom da isplate glavnicu neizmirenog potraživanja u celosti i troškove prinudne naplate najkasnije do 30. novembra 2017. 
  • To

    25.09.2017 12:28
    je
    To je laž, ne stižu nikakve opomene nego rešenja o izvršenju. tako da ne dobijate nikakve šanse da izmirite svoje obaveze, već odmah plaćate izvršitelje...........lopovluk Informatike traje već godinama.
    Moj prijatelj je skoro dobio rešenje o oizvršenju bez ikakve predhodne opomene, tako da je na iznod duga od 3.500 dinara platio dodatnih 200 evra.
  • upravnik-kupac veza

    24.09.2017 05:07
    Mreža razbojnika
    Sve kazu samo ne kazu gde mozeda se proveri d ali je gradjanin u nekom izvrsnom ili postupku utuzenja. Namerno kriju jer im VISE ODGOVARA DA SE NE PLATI nego da se plati. To kad okace negde iza nekih vrata nije obavestenje ni urucenje. zato ce pasti vlast zbog takvih lopovskih fazona su se pravile revolucije.Pre se moglo proveriti na sajtu Suda . Moglo bi i sada uz neki nalog sa šiframa ali nece navodno zbog zastite podataka. Kriju podatke duznika od duznika. Oni koji time imaju priliku da manipulisu već imaju pristup.
    Oni i kupuju zaplenjenu imovinu u bescenje, .
  • upravnikkupac

    24.09.2017 04:46
    Mreža razbojnika
    . Problem je sto svaki predsednik skupstine moze da te tereti čimgod hoce ČAK I BEZ POTEBNE U ZAKONU NAVEDENE DOKUMENTACIJE dakle samo iznos i pečat a ti sem sudom ne mozes drugacije da dokazes da nisi duznik. A sud kosta i traje a i zna se kakav je kad svi advokati ali bas svi kazu da više uopšte ne mogu da predvide ishod postupka a pre su mogli 90 %.Predsednici moraju da imaju sve potrebno da bi nekom upisali terecenje a kad se u to pisumnja Informatika i inspekcija moraju da zatraze od njega dopunu a ne da NISU NADLEZNI I DASE OBRATIMO SUDU. Zbog par hiljada ili stotina od kojih ovi lopovi kakvih Srbija nije imala nikad naprave milione gradjanin treba da utosi desetinestotine hilj din da dokaze na sudu da nema dug.Zato plati pre NEDUG i oseća se opljačkan i sve više mrzi ovu vlas i poželi da baci i bombu na nju iako je iako ona s tim ime veze možda samo što nije štitila gradjane od secikesa.Kad stvar dodje dotle a nažalost došla možemo samo da kriknemo
    MOLIMO VOJSKU I POLICIJU DA PREKO NOCU UHAPSE SVE KOJI SU OD PRAVNE DRZAVE NAPORAVILI PRIVATNU SOBU ZA PLJAČKANJE GRAĐANA NAMERNO ILI NEZNANJEM I NEDELANJEM.!!!!!.
    Iza svakog duga i onog od 100 din stoji gomila naviklih na kradju koja prati ceo tok dogadjaja ispituje imovinu duznika namesta sklanjaje resenja od duznika i sl kako bi se ovajdili tudjom obescenjenom imovinom. Proverite sluzbenike koji imaju pristup podacima dugovanja gradjana sta rade, proverite ko prodaje i kupuje zaplenjenu imovinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti