U subotu veliki moto skup i defile 1.000 bajkera kroz Novi Sad

Veliki moto skup i defile kroz Novi Sad održaće se u subotu, 23. septembra, i na taj način će biti zatvorena moto sezona u Vojvodini.
U subotu veliki moto skup i defile 1.000 bajkera kroz Novi Sad
Foto: Pixabay
Ovo okupljanje odnosno vožnju drugu godinu za redom organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.
 
Okupljanje bajkera je na Mišeluku u 12 časova, a u 13 časova je polazak defila kroz Novi Sad.
 
Defile ide trasom: Mišeluk - Most slobode - Bulevar oslobođenja (do Železničke stanice) - polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske - Bulevar Mihajla Pupina - Varadinski most - Kamenički put - Ribnjak.
 
Od 15 časova počeće druženje ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda "Satelit" koji je nastupao na Blokstok festivalu.
 
Kako navode organizatori, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka. 
 
Očekuje se učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina. Prošle godine u ovom događaju učestvovalo je više od 600 motoraša.
  • Barak

    24.09.2017 21:53
    gnevni gradjanin
    Ti gnevni građanine četvrtkom u 11h i u 13h komentarišeš na portalima, verovatno i ostalim radnim danima, pa bi da odmaraš subotom ili bi baš tom trasom trebao da voziš u to vreme. Ne bih te dalje zadržavao ali ti želim da ti se gej parada održava 2x godišnje ispred stana.
  • Maxa

    23.09.2017 15:56
    @ gnevni gradjanin
    @ gnevni gradjanin

    Takvi kao ti samo pametuju i serendaju anisu u stanju da dignu dupe i urade nesto korisno za decu. Klasicno na razmazene Novosadjane. Samo kukate. Cisto da znas i ja sam Novosadjanin.....tako da svoju vrstu znam najbolje.
    Uostalom uvek ce se na nekom portalu naci neki drveni filozof kao ti koji je ekspert za saobracaj i uvek ce naci bolje resenje od policije.
    Zasto se dobrovoljno ne javis da pomognes svojom eksperizom kada si tako pametan umesto sto ti ljudi lupaju minuse ovde ?
    Eh da i jos nesto ovo nije egizbicija nego skretane pozornost da nas jos uvek ima na ulicama jer nas gazite kao bube ili nas "ne vidite".
    Pamet u glavu i sledeci put da se vidimo na nakoj humanitarnoj akciji. U protivnom nemas ama bas nikakav autoritet da solis pamet.
  • /

    22.09.2017 18:34
    /
    jesul to ruski ili americki bajkeri?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti