FOTO: Kurs za iOS programere prvi put u Novom Sadu

U vremenu izuzetno brzog razvoja i napretka tehnologije, nauke i industrije na svetskom nivou, obrazovanje je ključ.
Mnogima fakultetsko obrazovanje nije dovoljno kako bi konkurisali na tržištu rada, koje je puno kvalifikovanih i sposobnih pojedinaca - jednostavno, fakulteti ne mogu da isprate rast i razvoj tehnologije, a naročito u oblasti programiranja. S druge strane, programeri ne zarađuju u proseku manje od 1.000 evra mesečno.
 
Kvalitetno unapređenje znanja, obuke, usavršavanja i sve ostalo što je neophodno da biste bili konkurentni na tržištu rada sada vam nudi novosadska škola IT kurseva i obuka "IT Fusion". Ali, to nije sve - samo u Novom Sadu možete pohađati ekskluzivnu, novu obuku za iOS programere, koji su trenutno i biće i u budućnosti vrlo traženi i dobro plaćeni eksperti u oblasti informacionih tehnologija.
 
"IT Fusion" vam nudi šestomesečnu obuku u iOS programiranju, koja je osmišljena u saradnji sa renomiranim i ostvarenim stručnjacima u ovom oblasti. Pohađanjem ovog pažljivo osmišljenog kursa, naučićete da kreirate aplikacije za Apple uređaje, a istovremeno postajete trenutno najtraženiji i najbolje plaćen kadar u Srbiji, ali i šire. 
 
Prezentacija kursa i dan otvorenih vrata škole je 27. septembra u 18 časova. Predavanja zvanično počinju 2. oktobra.
 
 
Za pohađanje ovog kursa nije vam potrebna sopstvena oprema - svim polaznicima "IT Fusion" obezbeđuje najnoviju opremu za rad u vidu iMac računara od 21,5 inča, a ukoliko ne posedujete računar za dodatna vežbanja kod kuće, biće vam ponuđeni dodatni termini za radu školi. Na ovaj način, svaki polaznik individualno će raditi na svom znanju i biće mu posvećena maksimalna pažnja. Iz ovog razloga, svaka grupa biće sastavljena od najviše 10 polaznika.
 
Pre početka kursa, svi polaznici upoznaće se sa osnovama rada rada na Apple računarima. Polaznike će tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, obučavati iskusan iOS developer Dejan Dragić, član dobro poznate IT kompanije u Novom Sadu "Vega IT Sourcing".
 
Plan rada: Nakon upoznavanja sa osnovama, iOS tehnologijom, bitnim pojmovima i okruženjem za rad, polaznici će se baviti funkcijama kontrolera u iOS aplikaciji, animacijama uz upotrebu Swift programskog jezika, strukturiranjem koda i, na kraju, razvijanjem aplikacije u vidu timskog projekta. Na ovaj način će polaznici imati priliku i da osete kako funkcioniše dobar timski rad u ozbiljnim kompanijama.
 
 
Svi polaznici dobijaju sertifikate za uspešno realizovan kurs iOS programiranja.
 
To nije sve.
 
"IT Fusion" svim potencijalnim polaznicima nudi i kurseve Osnova programiranja u programskom jeziku C (namenjen osnovcima, srednjoškolcima i početnicima), potpuno prilagođeni uzrastu polaznika, inovativan i kreativan SCRATCH kurs za decu, Uvod u objektno programiranje, kao i kurseve Linux I, II i III, osmišljene po planu i programu Red Hat-a. Ekskluzivno vas u Novom Sadu prvi put očekuju i kursevi multimedije - Cinema 4D, After Effects, Video produkcije i Fotografije.  U planu je i Unity 3D kurs za razvoj video-igara. Takođe u planu je obuka za popularan i moćni programski jezik Python, kako za decu,tako i za odrasle. 
 
I, ni to nije sve.
 
Da se ne radi samo o obukama za specifične zadatke, "IT Fusion" dokazuje nudeći i specifične i korisne treninge za sve zainteresovane građane - treninzi brzog čitanja, efikasnog učenja i savršenog pamćenja. Treninzi se realizuju u saradnji sa nevladinom organizacijom "Idemo dalje" u okviru Škole akademskih veština. Ovakvi programi preporučuju se deci i studentima, koji će koristi videti kako u procesu obrazovanja, tako i u svakodnevnom životu. Treninzi traju mesec dana, što je idealno i dovoljno vreme da se formira i usvoji navika, to jest da se stara navika zameni novom.
 
Ako želite da unapredite postojeće i razvijete nove veštine, te i postanete konkurentan član na trenutno najintenzivnijem tržištu rada, prijavite se već sada za kurseve u "IT Fusion" OVDE.
 
 
"IT Fusion" se nalazi u Železničkoj 33 u Novom Sadu. Detalje o načinu kontaktiranja škole pronađite OVDE, a pratite novosti i na Fejsbuku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti