Đanluka Marčano šef dirigent Opere SNP-a

Čuveni maestro Đanluka Marčano angažovan je kao šef dirigent Opere Srpskog narodnog pozorišta.
Čest gost iz Italije je svojim sjajnim dirigovanjem zatvorio prošlu sezonu u tom teatru, Gala koncertom u junu, navode iz ovog pozorišta.
 
Dodaju da je Marčano čestim angažovanjima u svetu učvrstio veze sa mnogim operskim kućama, a od oktobra ove godine i sa Operom SNP-a.
 
Marčano će dirigovati operom "Boemi" Đakoma Pučinija, koja će biti izvedena u petak, 13. oktobra, na sceni "Jovan Đorđević", od 19 časova.
  • da

    08.10.2017 21:30
    da
    zar medju nasom decom nema dirigenata
  • /

    08.10.2017 09:02
    /
    isti slucaj kao i sa baletskom skolom.
    snp je neki balkanski brodvej ili steciste pijandura
  • Nada

    08.10.2017 08:26
    Imam uvid
    E u SNP se u proteklo vreme sjatili i kurta i murta, svi nepismeni i lenjivci naprednih zauzeli mesta i dobre plate. Gledajuci tako i za ovog ima mesta. Tamo treba metla da radi, u kancelarijama se ne zna ko gde sedi. Zasto to ne ispitate, bar vi sa 021?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti