Evropski šampionat u karateu naredne godine u Novom Sadu

Evropski karate šampionat za seniore, 53. po redu, održava se od 9. do 13. maja 2018. godine u Novom Sadu.
U navedenom periodu će oko 1.600 učesnika širom Evrope boraviti na takmičenju u Novom Sadu, poručio je ministar sporta Vanja Udovičić. On je podsetio da je Novi Sad ove godine bio domaćin najmasovnijeg takmičenja u proteklih 36 godina, a u pitanju je Evropsko takmičenje u rvanju.
 
Kako se navodi sa sastanka Organizacionog komiteta ovog takmičenja, posebnu zahvalnost Vladi Srbije, Pokrajini i Gradu Novom Sadu uputio je predsednik Karate federacija Srbije Slavoljub Piper.
  • НСНС

    08.10.2017 12:23
    На слици све чувени каратисти.
  • Jastreb Kokošar

    08.10.2017 09:16
    Oprosti za kung-fu
    Hvala Igoru Miroviću što nam je doneo kung-fu u Novi Sad. On je pravi čovek za mesto koje obnaša - predsednik Vlade Pokrajine koju ne može da smisli ni u priči. Da je onomad bilo mozga u Vojvodini, ovakva bruka se nikada ne bi dogodila, a mi bi sada imali neke sasvim drugačije, sasvim beznačajnije probleme. Ali ne treba plakati nad prolivenim jogurtom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti