FOTO: Domaći džemovi, "superhrana" i najzdraviji slatkiši u Zdravologiji

Ukusna sirova čokolada, hladno ceđena ulja, proteinska brašna, bogat bezglutenski program i mnoge druge, a zdravije opcije čekaju vas u novootvorenoj prodavnici organske hrane Zdravologija u Novom Sadu.
Smeštena na Detelinari, Zdravologija je preduzetnički potez Novosađanke Ivane Mršić, koja ja odlučila da pokrene sopstveni biznis na inovativan, a široj zajednici koristan način. Zato je Zdravologija prva prodavnica široke ponude organskih proizvoda u Novom Sadu - od svežeg sezonskog voća i povrća, voćnih vina, matičnih sokova, preko čajeva, začina, domaćih džemova i popularne "superhrane", do proizvoda u rinfuzi, suvog voća, svežeg mesa, jaja, i kozmetike.
 
 
Kako za 021 kaže Ivana Mršić, ideja iza brenda Zdravologija je ponuda širokog asortimana zdravijih opcija hrane koju inače jedemo - kako za najmlađe, tako i za odrasle. "Iako nismo smešteni u srcu grada i na nekoj atraktivnoj lokaciji, uspevamo da zainteresujemo sve više građana da nas posete i probaju nešto potpuno novo u njihovoj ishrani. Da li se radi o nekom sezonskom voću, nekim od raznih vrsta testenine ili hladno ceđenih ulja, svako pronađe nešto za sebe i ponovo se vraća po još. Postojimo tek tri meseca, ali okupili smo velik broj naših domaćih proizvođača i ponudili im mesto na našim policama, jer je poznato da proizvođača ima, ali nemaju gde da plasiraju svoje sveže voće i povrće", pojašnjava Ivana Mršić viziju Zdravologije.
 
 
Vremenom, zdravije opcije došle su i u Srbiju, te se ljudi više raspituju za ponudu organske hrane, bezglutenskih opcija, namirnica pogodnih za sportiste, kao i za unapređenje zdravlja kod svih uzrasta. Zato Zdravologija može da pomogne da pronađete namirnice koje će vam unaprediti zdravlje, poboljšati raspoloženje i dati neke ideje za nove recepte.
 
"Sa Kopaonika imamo smrznuto voće poput divljih kupina, šumskih borovnica i jagoda i mešavinu šumskog voća, kao i matične sokove od divlje maline i divlje brusnice, crvene i crne ribizle... U ponudi su i čokolade koje sadrže čak 80, pa i 90 odsto kakaa, organska lizalice, bombone, keks, med, biljne napitke i biljne kremove za kuvanje  - koji su neki od omiljenih proizvoda naših mušterija. Treba istaći i veoma korisnu 'superhranu' poput spiruline, guarane, kakaa, cejlonskog cimeta i godži bobice, o kojima sve više znamo kao namirnicama za poboljšanje opšteg stanja", naglašava naša sagovornica.
 
 
Osim efekata na naše zdravlje, asortiman Zdravologije u ponudi ima i proizvode koji će poboljšati izgled i stanje kože. Prirodna kozmetika renomiranih domaćih proizvođača od najkvalitetnijih sastojaka iz prirode (ši i kakao puter, arganovo ulje. ulje konoplje…), namenjena je svim tipovima kože, a u ponudi se nalaze tonici, serumi, antioksidansi, hijaluron, sapuni, micelarne vode, ali i pilinzi, maske za lice, puteri za telo, mirišljave kupke i soli i bogat antiejdž program. 
 
 
Kako bi još više obradovala kupce inovativnim programom, Zdravologija ima u ponudi i ukusne, domaće organske kokice, pravljene direktno pred vama, na toplom vazduhu, sa organskim kokosovim uljem i posoljene himalajskom solju. U planu su domaći smutiji, kao i hladno ceđeni sokovi od organskog voća i povrća. Takođe, Zdravologija vrši i dostavu na vašu kućnu adresu.
 
Ako želite da saznate više, dođite u Zdravologiju u Janka Čmelika 44, od ponedeljka do petka 09.00-20.00 ili subotom 08.00-13.00. Obavezno pogledajte široku ponudu na zvaničnom sajtu, a novosti pratite na Fejsbuku i na Instagramu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti