Sajam pčelarstva u petak i subotu u Novom Sadu, ulaz besplatan

Pčelarski sajam Dunavskog regiona, prvi po redu, održaće se u petak, 10. i subotu, 11. novembra u Novom Sadu.
Sajam pčelarstva u petak i subotu u Novom Sadu, ulaz besplatan
Foto: Pixabay
Na Novosadskom sajmu će se okupiti svi značajni predstavnici opreme za pčelarstvo, ambalažu, med. U ponudi će biti i proizvodi na bazi meda i kozmetički preparati.
 
Prodajna izložba na kojoj će biti ponuđena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički preparati biće u Hali "Master". Tu će se naći košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke i oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, ambalaža, medonosne biljke...
 
Prvi sajam pčelarstva Dunavskog regiona, biće mesto razgovora o aktuelnim temama u pčelarskoj proizvodnji, na kojima će učestvovati predstavnici republičkih i pokrajinskih institucija, Saveza pčelarskih organizacija Srbije, kao i eksperti iz inostranstva.
 
Pored izlagačkog segmenta u Hali "Master", u Kongresnom centru će biti priređene tribine i predavanja. U petak, 10. novembra od 16 časova održaće se tribina za građane sa temom "Pravilna upotreba meda i kvalitet meda".
 
Radno vreme sajma je od 9 do 19 časova, a ulaz je besplatan.
 
Svečano otvaranje je u petak, od 10 časova u Hali "Master".
  • ne razumem takve lju

    09.11.2017 14:31
    @Teča

    Jel tako i inace u zivotu ne procitate, ne saslusate pa donosite proizvoljne zakljucke?
  • Tetdka

    06.11.2017 15:26
    @Teča
    Osim sto sam postala tedka jednog malog andjela moram reci da teca ovg puta nije u pravu, ulaznice za ovu manifestaciju se ne naplacuju barem tako pise na sajtu sajma, slazem se da su ulaznice na sajam preskupe u odnosu na sadrzaj koji se nudi poseticima, ali ovog puta je ulaz besplatan.
  • Boka

    06.11.2017 15:07
    Volim med
    Dolazimo,Boka i Bili... ;-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.