Novosadski "Chigo Contract" na Sajmu nameštaja predstavlja novu kolekciju

Novosadska kompanija "Chigo Contract" predstaviće novu kolekciju nameštaja na 55. Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, koji počinje danas, 7. novembra i trajaće do 12. novembra.
Na štandu "Chigo Contract-a", firme koja se u poslednjoj deceniji izdvojila kao zastupnik poznatih svetskih brendova nameštaja, predstaviće se modeli robnih marki "Ton" i "Chi Chairs Premium". Osim standardne ponude na štandu u Hali 3 biće prikazan i veći broj novih modela nameštaja i opreme za 2018. godinu. 
 
Oni koji se odluče da iskoriste sajam kako bi opremili svoj dom ili poslovni prostor, na štandu kompanije "Chigo" mogu da dobiju popust od 25 odsto na stolice "Ton", ali i 10 odsto na modele koji su na akciji. 
 
Novosadska kompanija se profilisala u proizvodnji nameštaja i opreme za ugostiteljstvo, projektovanje enterijera i eksterijera, izvođenja radova na opremanju svih vrsta ugostiteljskih objekata, zbog čega je onima koji se odluče da otvore svoje malo mesto za odmor "Chigo Contract" prva adresa. Tome svedoči i veliki broj svetski poznatih klijenata kao što su "Coca-cola", "Heineken", te brojni hoteli i restorani.
 
 
 Foto: Chigo Contract
 
U "Chigo Contract-u" se mogu pronaći stolice od raznih materijala, ali i barske i klupske stolice, kao i stolice za odmaranje. Za one koji opremaju dom namenjen je širok asortiman sofa, dvoseda, troseda i ugaonih garnitura. Ponuda je takva da može da se zadovolji svačiji ukus, od onih koji traže jednostavnost izgleda, pa do mušterija koje preferiraju složenost. 
 
Za roditelje ili one koji planiraju da to postanu, tu su "Ton-ovi" dečji modeli stolica i stolova. U ponudi "Chigo Contract-a" mogu se naći i ležaljke, tende i pergole, ligeštuli, grilovi, materijali za tapaciranje. Između ostalog, postoji i mogućnost iznajmljivanja stolica i stolova.
 
Osim sa "Ton-om" koji je sa milion proizvedenih stolice godišnje njihov najveći proizvođač u Evropi, novosadska kompanija zastupa i druge poznate brendove kao što su "SM France", "Alutec", "Sika Design", "Scolaro".
 

Foto: Chigo Contract
 
U kompaniji poručuju da se njihova poslovna filozofija bazira na visokom kvalitetu usluge, pouzdanosti, povoljnim cenama i brzom servisu prema klijentima. Više o ponudi "Chigo Contract-a" možete pogledati na njihovom sajtu ili na Fejsbuk stranici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti