Bocke sve bliže tome da dobiju kanalizaciju i normalne puteve

Stanovnici Bocki u skorijoj budućnosti mogu očekivati da dobiju atmosfersku kanalizaciju, ali i bolje saobraćajnice, saznaje 021.rs.
Bocke sve bliže tome da dobiju kanalizaciju i normalne puteve
Foto: 021.rs

Uprava za građevinsko zemljište raspisala je javnu nabavku za projektovanje više od 17 kilometara saobraćajnica i atmosferske kanalizacije u ovom naselju na sremskoj strani grada.

Izradom tehničke dokumentacije, koja bi predvidela faznu izgradnju, za stanovnike Bocki koji se godinama bore da dobiju kanalizaciju i pitku vodu, delimično bi bio rešen problem odvođenja atmosferskih voda. Trenutno površinske i atmosferske vode odlaze u zemlju i mnogobrojne septičke jame.

Projektant treba da predvidi gradnju saobraćajnica širine 3 i po metra za jednosmeran saobraćaj, do pet metara za dvosmerni protok vozila, uz gradnju pešačke staze od jednog metra, odnosno 1,6 metara ako ima dovoljno prostora.

Rok za dostavljanje ponuda na tenderu je 7. decembar.

  • Bocke

    10.11.2017 13:48
    legalnije ne može biti
    U Bockama, za ne obaveštene nije mogao da se zabode ašov a da nemaš kompletnu dokumentaciju...tako je izgrađena moja kuća 1975...molim ne obaveštene negativce da gledaju svoja posla i ako ne mogu da pomognu onda neka ne odmažu!
    Pozdrav svima iz sveg srca
  • Pera

    10.11.2017 13:35
    Milina
    Prava lepota. Samo da potsetimo da su Bocke ne tako davno bile poljoprivredno zemljište . Da su mnogo mlađe od nekih prigradskih naselja. Da je grdnja uglavnom bila bespravna sa naknadnom legalizacijom itd itd
    Stari Ledinci i Novi Ledinci imaju oko 3000 stanovnika MNOGO MNOGO VIŠE OD BOCKI i od nastanka su naselja dok su Bocke poljoprivredno zemljište i vinogradi koji su pretvoreni u vikendice, Veliki broj onih koji sad žive u Bockama nemaju čak ni prijavu boravka .
    Neko od gradskih GROBARA verovatno ima imovinu u Bockama pa eto da mu se reše neki problemi.
    ZAŠTO SRBIJA PROPADA?????
  • Šonejac

    10.11.2017 13:19
    Konačno, hvala predsedniku Vučiću!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti