Žabac traži nanogicu i boravak u kućnom pritvoru

Advokat Nebojše Tubića Žapca, koji je osumnjičen da je pretukao investitora Spasoja Milićevića koji je nakon toga preminuo, uložio je žalbu na određivanje pritvora i zatražio da njegov klijent tokom istrage nosi nanogicu i boravi u kućnom pritvoru.
Po nezvaničnim saznanjima "Dnevnika", u žalbi se navodi da je Žabac bolestan, da ima probleme s glavom, te da nije sposoban da nekoga prebije ili da organizuje tuče, kao i da u pritvoru nema neophodnu lekarsku negu. Kako se navodi, boravak iza rešetaka mogao bi da pogorša njegovo zdravstveno stanje, te da uskraćivanje kućne nege i nadzora lekara predstavlja rizik.
 
Žabac je osumnjičen da je 7. novembra pretukao 63-godišnjeg Spasoja Milićevića na parkingu na Bulevaru despota Stefana, o čemu više čitajte OVDE.
 
Poznanici Milićevića su poručili da je njemu i ranije prećeno zbog prostora na kom je bio smešten magacin njegove firme. On je javnosti poznat i po tome što je bio uhapšen 2009. godine, dok je bio vlasnik "Tehnouniverzala", zbog sumnje da je dva puta prodao tri stana u Novom Sadu i tako pribavio korist od 125.000 evra. 
 
Žabac je inače u javnosti označen kao "kontroverzni biznismen", a događaj koji je izazvao pažnju novosadske javnosti desio se pre pet godina, u maju 2012. kada je upucan u glavu u piceriji "Aleksandar" na Grbavici, ali je preživeo. Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za dela privrednog kriminala za šta je obično osuđivan uslovno.
  • av

    14.11.2017 20:56
    av
    a obican narod ide za neplacen parking u zatvor...olosi
  • StevaN

    14.11.2017 19:56
    Pravda za Žapca
    Ima još takvih investitora prevaranata.
    Tj. svi su takvi. Kako naprave jednu zgradu, i daju "garanciju" od 2 godine, tako odmah zatvore firmu, otvore novu i prenesu sav kapital na novu firmu.
    Nemaš se kome žaliti, osim Žapcu!
  • Futog

    14.11.2017 17:36
    www
    Platice!Dana nece provesti u zatvoru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti