Vatrogasci zbog dima intervenisali u vrtiću u Vojvođanskih brigada, deca nepovređena

Tri osobe su prebačene u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici nakon što je oko 11:30 časova došlo do izbijanja dima u vrtiću "Vila" u Vojvođanskih brigada.
Vatrogasci zbog dima intervenisali u vrtiću u Vojvođanskih brigada, deca nepovređena
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, vatrogasci su pozvani jer je prijavljen gušći dim u kuhinji vrtića, a na licu mesta je ustanovljeno da nije bilo plamena, već je usled kvara mašine za sudove došlo do topljenja gume i stvaranja dima.

Vatrogasci i zaposleni u vrtiću su preventivno evakuisali svu decu iz objekta, a u tome su im pomogli i zaposleni u upravnoj zgradi "Radosnog detinjstva".

U Vatrogasnoj brigadi su za 021 naveli da su imali dojavu o pojavi dima u kuhinji vrtića i da su po dolasku za nekoliko minuta sprečili pojavu vatre.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su intervenisali u vrtiću i da su tri odrasle osobe koje su bile izložene dimu prevezli u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a da niko nije zadobio opekotine. Na lečenje su prevezeni žena stara 57 godina i dva muškarca stara 35 i 47 godina.

Portparolka Radosnog detinjstva Ruža Pajantić je za 021.rs potvrdila da je došlo do kvara na mašini za sudove, što je dovelo do dimljenja gume i da su deca evakuisana na vreme i pozvani vatrogasci koji su brzo reagovali.

  • insajder

    18.11.2017 21:46
    @vajda
    U kuhinji vrtica, centralna kuhinja nema masinu za sudove
  • PERICA

    17.11.2017 13:01
    KAKVA je PROTIVPOŽARNA OBUKA
    U VRTIĆIMA,
    kada jedni spašavaju a drugi posmatraju!
    Još samo da su navijali!!
  • nssss

    16.11.2017 18:52
    nssss
    Sve staro i dotrajalo a nova kuhinja se zida kao i most sto godina ....grad nema para da vec jednom ospisobi taj objekat ali zato ima para za novogodisnju rasvetu svake godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti