Skoro 200 pacijenata pregledano u novosadskom Domu zdravlja

Skoro 200 pacijenata pregledano je u novosadskom Domu zdravlja u nedelju, 19. novembra, u okviru akcije besplatnih preventivnih pregleda.
Skoro 200 pacijenata pregledano u novosadskom Domu zdravlja
Foto: 021.rs
Tom prilikom rađeni su ultrazvučni pregledi gornjeg abdomena i skrining mamografija, i urađeno je 145 takvih pregleda. Mamografskih skrininga je urađeno čak 46, što je najviše u odnosu na druge domove zdravlja koji su bili uključeni u akciju.
 
Preventivni pregledi organizovani su i u Kliničkom centru Vojvodine.
  • Mirjana

    21.11.2017 07:55
    Interesantno - pareee
    Razočarana sam u zdravstvo kao što su i zdravstveni radnici nezadovoljni i razočarani sa svojim zaradama.. Krivac je poznat.., na jednoj strani je omogućeno da se pare rasipaju a tamo gde treba neeemaaa! Žao mi je svih bolesnih ljudi kojima je potrebno lečenje u Srbiji..
  • Liste ukinuti

    21.11.2017 03:20
    Raditi prekovremeno
    Ako bi 1 mesecno radili 200 pregleda koje ne stizu da odrade a zakazani su - tada bi to bilo i pravednije i isplativije. Pravednije jer ce pregled dobiti onaj kome je lekar procenio da treba a isplativije jer ce biti vise otkrivenih slucajeva. Ovako dodje ko hoce i moze a ne ko treba i mora!
  • ruzno iskustvo

    20.11.2017 23:05
    Da li su ti pacijenti dobro pregledani ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti