FOTO: Novi Sad dobio Butik čvaraka, jedinstven kutak za prave ljubitelje

Za sve ljubitelje čvaraka, Novi Sad je dobio specijalizovan i jedinstven koncept, u kojem posetioci u svakom trenutku mogu probati vruće i sveže čvarke.
FOTO: Novi Sad dobio Butik čvaraka, jedinstven kutak za prave ljubitelje
Foto: 021.rs
Smešten na novoj atraktivnoj lokaciji u Hadži Ruvimovoj 45, novootvoreni objekat zaustavlja prolaznike ponudom proverene recepture. 
 
Pored toga, Butik čvaraka od maja ove godine posluje i u centru Novog Sada, kod okretnice dvojke, preko puta Srpskog narodnog pozorišta, a njhovi proizvodi, na raspolaganju su i na štandovima na Limanskoj i Najlon pijaci. 
 
Uz pogačice sa čvarcima, domaćeg kvaliteta, za sladokusce su u ponudi i salčići sa domaćim pekmezom od šljive.  
 
Ideja da se "specijalizuju za čvarke", čime su jedinstveni na tržištu u Novom Sadu, nastala je pre pet godina, kada je Nenad Živanov odlučio je da sa svojom porodicom napravi kutak, za sve one koji vole prave domaće vojvođanske proizvode.   
 
"Reakcije mušterija su zaista pozitivne, za kratko vreme koliko poslujemo. Ljudima je nedostajalo takvo mesto, otvoreni smo za sve koji vole lepe, domaće, sveže i uvek vruće čvarke”, objašnjava on i navodi da za sada nemaju nameru da proširuju paletu proizvoda, jer je najveća potražnja za onim što imaju i čime mogu da se ponose.
 
Uz ukusne proizvode, Butik čvraka ima i domaću mast u kanticama, po pristupačnim cenama.
 
Na otvaranju drugog objekta u Hadži Ruvimovoj 45, čekao se red za degustaciju ovih delikatesa.
 
Svi koji žele da probaju poslastice sa čvarcima, mogu posetiti jednu od četiri lokacije i pripremiti se za predstojeći 29. novemar, ili jednostavno, umesto bureka i peciva, za promenu doručkovati pogačice sa čvarcima.
 
Više o njima pogledajte i na fejsbuku.   

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti