"Šareni vokali", Ana Štajdohar i vatromet večeras otvaraju "Novosadski winter fest"

Festival "Novosadski winter fest", drugi po redu, počinje danas, 23. novembra na Trgu slobode, i trajaće do 30. decembra.
Svečano otvaranje je večeras u 18 časova, a tom prilikom nastupiće hor "Šareni vokali" i Ana Štajdohar. Zatim će uslediti vatromet, a za kraj večeri na glavnoj bini i nastup novosadskog benda "Amajlija".
 
Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na "raspevanoj jelki", svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji će ponovo voziti novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve. 
 
Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.
 
Svakih nedelju dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa. "Novosadski Winter Fest" otvara izložba Jaroslava Papa, fotoreportera, urednika za Vojvodinu agencije Tanjug.
 
Sve informacije i svakodnevni program možete pronaći na sajtu i fejsbuk stranici festivala. 
  • Pitanje

    24.11.2017 19:04
    zasto do 30. dec a ne 13. januara?????
  • @Dukljanin

    24.11.2017 09:11
    Mozda vi dukljani se lepo osecate. Mi novosdjani se gadimo pretvaranja centralnog trga grada u jeftini seoski vasar od kojeg se trg vise ni ne vidi. Bljak.
  • Dukljanin

    23.11.2017 23:57
    Nova godina
    Ovo je nasa manifestacija koja ne treba sa li i ni.na jednu u Evropi......Mi Novosadjani se lepo osecamo medju svim tim standovima i slicno.Sta nas briga kako izgledaju trgovi u Budimpesti.
    Becu..Zagredu..Rimu ili slicno.......
    Ovo je Novi Sad..Vojvodina..Srbija..ovo je nas trg i nas docek Nove Godine ..jednog i drugog bozica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti