Igrači Kabela na teren izašli u majicama sa likom Ratka Mladića

Igrači Fudbalskog kluba Kabel sa Limana danas su na teren izašli obučeni u majice sa likom bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića.
Igrači Kabela su u tim majicama izašli na teren u meču 15. kola Vojvođanske lige - Jug koji su igrali protiv gradskog rivala Slavije i u kom su slavili rezultatom 2:0.
 
S obzirom i da je na fejsbuk stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, verovatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu podršku.
 
Kabel je novosadski fudbalski klub osnovan još davne 1932. godine, a igra na terenu kraj Štranda na Limanu 2. Najveći domet mu je bio plasman u Drugu saveznu ligu u okviru SFR Jugoslavije krajem osamdesetih.
 
Haški tribunal je 22. novembra prvostepeno osudio generala Ratka Mladića, na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovečnosti nad Bošnjacima i Hrvatima tokom rata u BiH.
  • Miloje

    27.11.2017 19:17
    A šta fali
    I ja bih je obukao...
  • disgraced

    27.11.2017 15:12
    Neka
    Nije vazno kojim jezikom covek govori ako ima sta pametno da kaze. Citat: "Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati." (Ivo Andric)
  • @Bili Piton

    27.11.2017 09:39
    Vlastita imena se pisu velikim slovima kao jedno obicno pravopisno pravilo, a ne neki proizvoljni znak postovanja. To znaci da kad ih pises malim slovom, pokazujes samo svoju nepismenost (namernu ili slucajnu). Samo kazem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.