Otvaranje "Ledene šume" 15. decembra

Program manifestacije "Ledena šuma", koja će se i ove zime održati u Dunavskom parku, predstavljen je danas u Gradskoj kući.
Otvaranje "Ledene šume" 15. decembra
Foto: 021
PR menadžerka manifestacije Jelena Nenadov naglasila je da je početak manifestacije planiran za 15. decembar i da će trajati 45 dana.
 
"Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1.400m2 zaleđene površine, od kojih je 450m2 natkriveno, i "Snežnog grada" u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko-scenskoj bini", rekla je Nenadov i dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.
 
Organizatori ističu da su se ove godine potrudili da "Ledena šuma" bolje funkcioniše, odnosno vodili su računa da svim posetiocima obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park, te su deo kućica "Snežnog grada" pomerili na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine. 
 
U programu otvaranja učestvovaće klizačice Klizačkog kluba "Vojvodina", zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba "NS Stars". Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend "5+", a na samom kraju posetioce će zabavljati DJ dvojac-Mrvica i Mrvica junior. 
 
Organizatori su napomenuli da će kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10:30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Cene karata iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznositi 200 dinara.
  • Vicky

    07.12.2017 17:52
    ski
    Ja sam očajna umećem da se rasturi sve što su nam drugi ostavili. Ovaj jadan i mali park imao bi mnogo više sreće da je npr. u Beču..... ovako će se još koji metar žive ograde uništiti, a ne i zasaditi nova. Klizalištu tu nije mesto!
  • Maya the bee

    07.12.2017 13:40
    Na početku, samo da napomenem, nisam bot već majka čije dete obožava klizanje.
    Prošle godine, kada je najavljeno otvaranje Ledene šume i kad su krenuli radovi, mnogo sugrađana je ideju i sve u vezi Ledene šume komentarisalo u negativnom kontekstu, između ostalog, osvrćući se na to kako se ugrožava i uništava Dunavski park.
    Na početku rada Ledene šume bilo je problema sa ledom, čiji su kvalitet organizatori u međuvremenu poboljšali ali, na žalost, ni blizu kvalitetu koji ima led na Spensu.
    Ali, sam ambijent pakra, posebno po mraku, kada se upale lampice, bio je čaroban i mi smo zaista uživale klizajući u Ledenoj šumi.
    Po završetku rada, organizatori su u veoma kratkom roku uklonili celu konstrukciju i sve prateće sadržaje i jedino što je ostalo bila je gomila leda, kojoj je trebalo još malo vremena da se otopi.
    Zato, dragi sugrađani, nemojte mračiti. Ledena šuma je tu 45 dana i kasnije će park opet biti vraćen u prvobitno stanje. Oni klizači, koji zahtevaju bolji kvalitet leda ići će na Spens a mi ćemo opet moći da uživamo u klizajunju u parku.
  • Nervirach

    07.12.2017 13:28
    A Strand koji je takodje Zelenilov stoji neiskoristen. Cilj je unistiti. Kod pijace imamo novo ruglo, novu pecenjaru cija je tabla pokrila fasadu. Stvarno nam treba rumuna, jer njihov Temisvar se sredjuje. Ovaj nas narod je zlo, nije ni cudo sto ga ne vole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti