Kreće rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

"Parking servis" kreće u rekonstrukciju parkirališta na Bulevaru oslobođenja, sa parne strane, počev od raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića.
Kreće rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Kako za 021 kažu u Parking servisu, rekonstrukcija će se raditi sa obe strane bulevara, od Železničke stanice do raskrsnice sa Ulicom kralja Petra I.
 
Navode da će se radovi izvoditi sukcesivno, što znači da će se zatvarati deo po deo parkirališta, kako bi građani što manje osetili nedostatak parking mesta. Ovi radovi kasne oko mesec dana u odnosu na planove preduzeća, a planirano je da traju 60 dana. 
 
 
Kako je 021 ranije pisao, radove vredne 7,7 miliona dinara izvode preduzeća Put Invest i podizvođač Behaton plus, koji su ponudili najpovoljnije uslove na tenderu.
 
Više o planu rekonstrukcije dela Bulevara možete pročitati OVDE.
  • Danko

    11.12.2017 17:31
    Ns sveznalice
    Pozdravljam odluku da se sredi ovo unakazeno parkiraliste.Ako neko kritikuje nek izadje i vidi o kakvim ulegnucima i brezulcima se radi.Posle duzeg vremena vidim parking servis na ulicama da radi, znam da je DS skoro unistio ovo preduzece.
    Jel bi vi angazovali jkp Put da vam sredi parking.Bojim se da ne bi ,sem toga da bi Put radio mora da pobedi na tenderu, a neverujem da su jeftiniji
  • Scott

    11.12.2017 08:20
    Mogu slobodno da se pozabave i biciklistickim stazama.
  • procedure

    10.12.2017 01:32
    imaju pouzdanog meteorolga
    ne znam sta fali parkingu nije ni ostalo nista bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti