Novi Sad kupuje vozilo za saobraćajnu policiju

Novi Sad će iz budžeta izdvojiti 2,1 milion dinara za kupovinu jednog vozila za saobraćajnu policiju.
Novi Sad kupuje vozilo za saobraćajnu policiju
Foto: 021.rs

Pikap bele boje će isporučiti firma Stojanov koja je jedina poslala ponudu na tenderu.

Ovo je nastavak kontinuiranog opremanja novosadske policije, što Grad radi već duže od deset godina iako je to zapravo nadležnost MUP-a. Grad tako svake godine kupi bar jedno vozilo i drugu manju opremu kako za policiju, tako i za vatrogasce.

Podsetimo da će vatrogasna brigada ove godine od Novog Sada dobiti jedno navalno vozilo.

  • lajosp

    12.01.2018 18:14
    Boljje bi bilo da Interna kotrola M U P -a ( ako jos postoji ) da odidje grad ALI TEK okolna sela GDE SVE U KOJOJ KAFANI ;CEVABDZINICI , piju i jedu naravno nijedan gazda *nece*naplatiti konzumaciju jela i pica bez obzira na vremenske prilike Uvek imaju izgovor Leti vrucina a zimi hladnoca toRADE DECENIJAMA pa nikom nista
  • popaj

    12.01.2018 13:12
    A kada ce pretskolska ustanova dobiti nesto od grada po pitanju voznog parka sva vozila su dotrajala korozirala i stara preko trideset godina sem par dostavnih kojih je jako malo i nemaju dovoljno za potrebe ustanove i prevoz hrane vec se bore sa starim vozilima koja se svaki cas kvare i to nije dobro koliko su dali za popravke mogli su kupiti nova vozila.!
  • Vera

    12.01.2018 12:58
    nelogično
    Očigledno je da se za populaciju najkorisnijim službama dodeljuje najmanje sredstava, dok se za inspekcijske službe i Zoohigijenu, rasipaju na stotine miliona za nabavke novih i neopravdano skupih vozila. Ima li ikoga da proverava radne naloge, potrošnju goriva ili pređene kilometre ovih službi ili se računa na njivu slobodnu procenu? Šta će komunalcima specijalna, skupa vozila? Vatrogascima su takva vozila sigurno potrebna. Kako objasniti neograničenu širokogrudnost u dodeljivanju sredstava pojedinim službama koje bi se mogle kretati i biciklovima i toliku škrtost prema drugim službama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.