Predloženi kandidati za Februarsku nagradu

Gradska komisija za dodelu priznanja utvrdila je listu kandidata za ovogodišnju Februarsku nagradu.
Predloženi kandidati za Februarsku nagradu
Foto: 021.rs

Kandidati su umetnica Ljiljana Petrović, inovator Milan Mile Plavšić, predsednik Saveza društva Vojvodine za borbu protiv šećerne bolesti mr Radivoj Mračević, upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo i profesor Medicinskog fakulteta prof. dr Tihomir Vejnović, doktor medicinskih nauka prof. dr Radivoj Topolac, slikar i grafičar Petar Ćurčić, magistar književnih nauka mr Boško Brzić i direktor Pasterovog zavoda i profesor Medicinskog fakulteta prof. dr Dušan Lalošević.

Na sledećoj sednici članovi Komisije će predložiti kandidata za Februarsku nagradu, a konačnu reč daće odbornici Skupštine grada.

Februarska nagrada dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada koja su u duhu negovanja slobodarske tradicije Grada i jedinstva svih njegovih građana. Nagrada se dodeljuje povodom Dana Grada - 1. februara, dana kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

  • ginekolog

    16.01.2018 11:59
    bravo za kandidaturu
    dr Vejnovic je u gradu poznat i priznat po uzimanju mita , zar je ovaj grad zasluzio da on bude i kandidat? a onda treba i onog njegovoj klona kepeca dr Stajica kandidovati za vernog ucenika u uzimanju mita...
  • Zahvalnost

    15.01.2018 20:45
    Zaposli ti ćerku, ti ga iskuliraš i sad hoćeš nagradu. Pre hapšenje zbog korupcije.
  • Mici

    15.01.2018 17:26
    Bravo za dr Vejnonovica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti