Bez većih radova na pijacama

U gradske pijace ove godine će biti uloženo više desetina miliona dinara koji će prvenstveno biti upotrebljeni za neophodne rekonstrukcije, zamenu opreme i kupovinu vozila za rad JKP "Tržnica".
Bez većih radova na pijacama
Foto: 021.rs

Veći deo sredstava će biti iz budžeta grada u visini od 33 miliona dinara, a Tržnica će iz sopstvenih sredstava dati još 23 miliona dinara.

Planirano je da sa sredstvima iz budžeta finansira nabavka montažno-demontažnog magacina na Temerinskoj pijaci sa 3.500.000 dinara, kupovina rashladnih vitrina za 7.000.000 dinara, kao i da se izdvoji četiri miliona dinara za dalju nadogradnju sistema elektronske naplate pijačarine.

Od opreme kupiće se dizalica za pet miliona, čistilica za četiri miliona i traktor po istoj ceni, a još dva miliona iz gradske kase Tržnica će upotrebiti za postavljanje rampe sa pokretnim kontejnerom. Iz sopstvenih sredstava, ovo preduzeće će uložiti osam miliona za kioske na Satelitskoj pijaci, pet miliona za jedno vozilo za potrebe preduzeća, kao i 10 miliona za razne radove na pijacama.

  • NIA

    21.01.2018 16:25
    Milana
    Izneli ste deo problema. Nase trznice, u koje smo toliko ulozili, su prave pijace. Neuredne, prljave, prave se kolibe ispred pijace, zauzimaju pesacke staze. Ruglo ispred limanske pijace. A toliko zaposlenih u trznici.
  • deda

    20.01.2018 12:16
    obaska mi se svidja taj nacin planiranja ...vise desetina, precizno kao jedan naprema odoka, verovatnije je da znaju koliko i kome ce kupiti limuzine ali se nezna usur koliko ce biti
  • NN

    19.01.2018 16:58
    Cvećari
    Na glavnom ulazu u Limansku pijacu cvećari su se toliko proširili da se ne može proći ako neko zastane da kupi cveće. Mogli bi da nadju neko pogodnije mesto za njih ili bar da ih kontrolišu da izloženo cveće ne prelazi žutu liniju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti