Delfi menja ime u Aptiv

Fabrika kompanije Delfi u Novom Sadu promenila je ime u Aptiv.
Delfi menja ime u Aptiv
Foto: 021.rs
Razlog za to je što je poslovanje britanske firme krajem prošle godine podeljeno na dve nezavisne kompanije: Delfaj Tehnolodžiz i Aptiv.
 
U novosadskom ogranku navode da menjaju samo ime, ali lokacija na kojoj se nalazi fabrika, kao i tržište za koje proizvode, ostaju isti. Trenutno imaju oko 3.700 zaposlenih.
  • Sveti Ilija

    08.01.2023 00:33
    Dno dna
    Firma dno dna kao i ovaj SNS. Odnos prema radnicima(operaterima)je malo reci robovlasnici. Koliko su bedni i jadni pokazuje i odnos prema ljudima sa invalitetom koji tamo rade..Takve ljude namerno stavljaju na Teska radna mesta kako bi isti dali otkaz. Oni koji se pokazu kao odlični radnici nikada nece napredovati jer onda nece imati ko da radi . Sto si Veca drugara i uvlakusa pre ces napredovati..
  • Sotir Milivojević

    31.08.2020 10:11
    Kad smo dobili ključeve od ormarića, jedna tada novi koleginica je donela u trening centar pet kesa punih izolir trake koje su ostale od bivšeg radnika. Ja stvarno neznam kako je taj bivši radnik mogao da ubaci svoje stvari unutra od silnih izolirki, još je tad bio decembar,možda je dolazio u majci u preduzeće tokom jeseni i zime? Taj bivši radnik ili radnica je sada verovatno pravno gledano lopov. Kako će naći novi posao neznam, bitno je da su pronadjeni novi radnici.
  • Nino

    30.08.2019 17:21
    aptiv
    Prvo Delfi pa Aptiv koji je sledeci naziv firme oni iz Zrenjanina dovlace radnike pa sto ne rade Novosadjani u Aptivu nego cak iz Zrenjanina se dovlace radnici pametnom dosta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti