Auto škola "Crveni signal" poklanja dodatne časove vožnje

Auto škola "Crveni signal" poklanja dva puta po pet dodatnih časova vožnje onima koji pažljivo budu slušali program Radija 021 u utorak, 23. januara.
"Ponavljanje je majka znanja", kaže latinska izreka, što važi i kod vožnje automobila, pa svi oni koji žele da obnove svoje vozačke veštine i podsete se saobraćajnih pravila, imaju priliku da to učine uz pomoć licenciranih stručnjaka Auto škole "Crveni signal".
 
Sve što treba da učinite je da u utorak pre podne slušate Copeta na 92,2 MHz ili online.
 
Dodatni časovi vožnje su samo deo programa koji nudi Auto škola "Crveni signal", koja se nalazi u neposrednoj blizini Železničke stanice, na Bulevaru oslobođenja 11. Iskusni instruktori i predavači tu su da maksimalno osposobe sve buduće vozače i pomognu im na putu do vozačke dozvole AM, A, A1 i B kategorije.
 
Ono što Auto školu "Crveni signal" izdvaja jeste to da svi kandidati imaju mogućnost da izaberu vreme vožnje sa instruktorom, postoji i mogućnost dolaska na kućnu adresu, cene su najniže koje je zakon propisao, a maksimalno izlazi i u susret građanima kada je u pitanju plaćanje na rate ili čekovima. 
 
Takođe, svi kandidati na sajtu Auto škole "Crveni signal" besplatno mogu vežbati zvanične testove za polaganje vozačkog ispita. 
 
Celokupnu ponudu za buduće vozače, ali i šta "Crveni signal" nudi onima koji to već jesu, možete pogledati na sajtu Auto škole ili fejsbuk stranici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti