Za javnu rasvetu u Novom Sadu 72 miliona iz budžeta

Gradsko veće je usvojilo program održavanja javne rasvete u gradu, kojim je predviđeno da se 72 miliona dinara iz budžeta izdvoji u ovu svrhu.
Za javnu rasvetu u Novom Sadu 72 miliona iz budžeta
Foto: 021.rs

Ova sredstva će se upotrebiti za zamenu sijalica, zamenu i popravku stubova javne rasvete i druge poslove na održavanju javne rasvete u Novom Sadu.

Poslove će obavljati JKP "Stan", a u samoj odluci je napravljen i spisak kada će se i u kom delu grada u toku godine raditi zamena sijalica.

Pored toga, propisano je i da će Stan po potrebi i nalogu Gradske uprave za investicije obavljati i havarijske intervencije na javnoj rasveti, mimo plana redovnog održavanja.

  • Dragan

    03.09.2019 20:14
    Javna rasveta
    Od kako su zamenjene stare ulične sijalice novim led sijalicama, više smo se nagledali mraka nego svetlosti.:( ulica Braće Mogin, izgleda da ili nema više para da se kupe rezervne sijalice ili nema ko da ih zameni :(
  • Svetlana NS

    25.01.2018 11:45
    Godinama nema zamene pregorele sijalice na kraju Fruškogorske na mestu gde je okretnica autobusa (1 i 8), a pre puta prema šetalištu Štrandu.
  • komsija

    25.01.2018 09:31
    gagarinova
    Potrebno je srediti Banatić, ulica Gagarinova je u totalnom mraku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti