Danas humanitarna i ekološka akcija Novosađana na Petrovaradinskoj tvrđavi

Udruženja "3D svet" i UGRIP održaće danas humanitarnu i ekološku akciju na Petrovaradinskoj tvrđavi, a u cilju pomoći dečaku Jugoslavu Berkloviću.
Berklović, nekadašnji bajker, paralisan je od struka ka dole i potrebno mu je još nešto manje od 1.450 SMS poruka preko fondacije "Budi human" Aleksandra Šapića, kako bi sakupio novac za operaciju. 
 
Plan akcije je da volonteri očiste deo provijantskog dela tvrđave, kao i deo vodovoda, a da svojim apelima tokom akcije, kao i pomoću medija i društvenih mreža, pozovu ljude da pošalju SMS za Jugoslavljevu operaciju u Kijevu.
 
Ovo je jedna u nizu sličnih akcija koju je organizovalo to udruženje. Oni su letos sakupljali čepove za lečenje male Mione Kojadinović u Italiji. 
 
Okupljanje je u Carskom šancu, odnosno na Dens areni, a prijave za akciju se mogu poslati preko sajta Volonter.rs. 
 
SMS se može poslati na broj 3030 sa tekstom poruke 110.
  • ugripovka

    29.01.2018 20:55
    bravo
    MIkoslave u kojoj ste vi organizaciji? Sta ste vi uradili za ovaj grad? Na tvrđavi niste sigurno ništa jer u protivnom ne bi vec 3 godine iznosili smece koje se decenijama nije čistilo. Slobodno se javite da nam ukažete koji je to način sakupljanja i iznošenja smeća po vama ispravan.
    Za ekipu UGRIP-a još jedno veliko BRAVO!
    Vidimo se u nedelju na akciji.
    A svako ko misli da UGRIP radi nešto pogrešno neka dođe i proveri.
    U suprotnom neka ĆUTI!!!
  • mikoslav

    28.01.2018 07:42
    Još jedan atak na zaštićeno kulturno dobro kroz masku humanitarne akcije. Državo, reaguje!
  • EvoOvako

    27.01.2018 13:12
    Bravo
    Leone, stara gardo, bravo bre!
    Svaka čast i ostalim UGRIPovcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti