Kupovinom u knjižari BoBo do karte za Džibonijev koncert na Spensu

Kupovinom u knjižari BoBo, dobijaju se ulaznice za koncert Džibonija 8. marta na Spensu.
Kupovinom u knjižari BoBo do karte za Džibonijev koncert na Spensu
Foto: 021.rs
Kako bi se dobila jedna karta za koncert neophodno je kupiti artikle u iznosu od najmanje 1.700 dinara.
 
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na sajtu knjižare BoBo, pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta.
 
"Veselimo se neizmjerno 8. martu u Novom Sadu! Prošlo je već šest i po godina od zadnjeg koncerta u Novom Sadu i dogodile su se neke dobre pjesme u međuvremenu, a i stare su dobile neku novu zrelost, tako da se nadam da će ovaj koncert biti još bolji nego onaj!", kaže Zlatan Stipišić-Džiboni.
 
Autor velikih hitova kakvi su "Libar”, "Mirakul", "Činim pravu stvar" ili "Oprosti", prvi put se susreo sa novosadskom publikom na nezaboravnom, emocijama ispunjenom koncertu upravo na Spensu 2011. godine.
 
"Prvi koncert u Novom Sadu je bio zaista nešto posebno, kako meni tako i cijelom timu! Neke pjesme s tog koncerta su našle mjesto na mom live albumu iz 2013. godine", podseća Džiboni, koji je od tada objavio i studijski album "Familija" (2016, snimljen zajednički sa Oliverom Dragojevićem), sa koga su postale veliki hitovi njegove pesme "Onako, od oka", "Udica"...
 
Sve detalje u vezi sa koncertom možete saznati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti