FOTO: "Zelenilo" posulo više od devet tona soli na ulicama Novog Sada

Ekipe Zimske službe "Zelenila" na terenu su od četiri sata jutros, čiste sneg i posipaju so na više od 30 lokacija u Novom Sadu i prigradskim naseljima.
Kako poručuju u preduzeću, na terenu je 140 radnika i 30 vozila mehanizacije. 
 
Radnici su bili angažovani na terenu i sinoć od 19 do 23 sata.
 
"Tokom jučerašnjeg dana posuto je više od devet tona soli, dve tone rizle, a potrošeno je i oko 500 kilograma magnezijum-hlorida za pešačke prilaze mostovima", navode u "Zelenilu".
 
 
Inače, ekipe zimske službe "Zelenila" zadužene su za autobuska stajališta, gradske trgove, Petrovaradinsku tvrđavu, pešačke prilaze mostovima, parkove i druga područja.
  • Biba

    21.02.2018 23:55
    To je jedino što umeju da rade, da bacaju tone soli sve dok se sneg ne istopi sam od sebe i da se vozikaju u skupim vozilima koja su kupili ko zna kako. Šta bi se desilo da je pao pravi sneg?
  • Darko

    21.02.2018 16:22
    Jutros bas i nisu bile ociscene ulice iako sneg od juce pre podne nije padao jakim intenzitetom
  • Nervirach

    21.02.2018 13:16
    Naravno, kretenasto Zelenilo. Zasipali su autobuska stajalista a za doci do njih treba ti camac. Koliko puta sam napisao da su u toj firmi debili? Inace, trotoar u mom kraju je ociscen, naravno kuce, sami.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.