VIDEO: Žalbe Novosađana na mladiće koji su "testirali" bagi po Limanskom parku

Sneg koji pada neprekidno od nedelje iskoristila su sinoć dva mladića koji su se bagijem dvosedom provozali po snegom pokrivenim zelenim površinama u više novosadskih kvartova.
Njihovu vožnju zabeležio je sinoć oko 20:30h jedan Novosađanin u Limanskom parku .
 
Na snimku se vidi da su u parku u vreme ove nedozvoljene i neodgovorne vožnje bili i građani, a na njih su se žalili i stanovnici Novog naselja i Nove Detelinare.
 
 
Podsetimo, prvi sneg u Novom Sadu je krajem 2009. godine na sličan način iskoristio lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je tokom noći provozao motorne sanke Ulicom Laze Telečkog.
 
Za to je prekršajno kažnjen sa 21.000 dinara.
 
 
Ipak, za razliku od Čanka koji se jasno prepoznaje na snimku, za sada nije poznat identitet momaka koji su sinoć vozili bagi po pešačkim i zelenim površinama.
  • Satelit Boy

    01.03.2018 10:21
    Hej #Otac
    Zašto menjaš teze? Ne radi se "veseloj mladeži", već o bahatosti da se uništava uređeni gradski park, o mestu koje nije seoska livada, pašnjak već deo URBANOG naselja! Ali zato si se i naslovio sa "Otac" jer odobravaš, zato ta tvoja mladež i radi to što radi, jer ne znaš šta je vaspitanje, nisu ni tvoji tebe vaspitali. To što si kupio računar, naučio da tipkaš po tastaturi ne znači da si napredovao u životu, da si postao urban! Naprotiv, sa sela si otišao, a selo iz tebe nije. I neće.
  • Kad

    28.02.2018 06:53
    Sam
    Bio mali, bi živa vatra...
    Neee... Greška!! Jao... Kako se briše...?
    Uff...
    NemA veze... Elem, kad sa bio mali i kada padne sneg hit je bio zskačiti sanke za neko vozilo. Što više sanki - to bolje. Što više snega - to bolje.
    Kapiram da im nije mesto u Limanskom parku, ali kapiram da nisu nikog povrediti, ništa polomili.
    Ovde bi pedagoška mera opomena bila sasvim OK.
  • Vojvosadjan

    28.02.2018 00:00
    @/
    Za ovo prvo si u pravu i slažem se ali po tom “difoltu“ tačnije tvojoj tvrdnji i čvrstom stavu bi trebali da budemo komšije, zar ne? Neko onda od nas dvojice nije u pravu. Ovo za autobus ne razumem, obično svaki polazi sa stanice.. da li onaj za Futog, Liman ili Čurug. Toliko o činjenicama i “bolovima“ ;) Sve najbolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti